Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777

Hívjon minket! Non-stop ügyelet:
+36 (30) 977-4777

Autómentés

Megbízható autómentő, autósegély szolgáltatás gyors helyszínre érkezéssel Magyarország egész területén, valamint külföldön is!

Ha hagyta már cserben autója utazás közben, és tudja milyen tortúrával jár az elszállíttatás, akkor nem kell hosszasan beszélnünk Önnek arról, hogy mindig jó, ha telefonjában el van mentve egy megbízható autómentő száma. Ha pedig eddig szerencsés volt, hibátlanul működött gépjárműve, akkor sem árt tisztában lenni azzal, hogy baj esetén kihez fordulhat bizalommal.

Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Vállaljuk műszaki hibás vagy sérült autója tréleres vagy vontatva való elszállítását Magyarország területéről, illetve Európa országaiból és országaiba egyaránt az Ön által megadott helyszínre, legközelebbi szervizbe.

Ügyfélszolgálatunk az év bármely napján, a nap 24 órájában várja hívását!

Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztosíthatjuk Ügyfeleinket a magas színvonalú, precíz, gyors segítségnyújtásról! Képzett szakembercsapatunkkal, modern járműparkunkkal garantáljuk, hogy legyen szó bármilyen műszaki meghibásodásról, mindenre találunk megoldást!

Gödöllő, Aszód, Hatvan, Gyöngyös, Füzesabony, Mezőkövesd, Gelej, Miskolc, Polgár, Nyíregyháza, Debrecen területén akár 45 perces kiérkezési idővel az Ön rendelkezésére állunk!

Járműparkunk:

Cégünk rendelkezik a tréleres autószállítás és autóvontatás minden műszaki eszközrendszerével. A mentési munkákhoz telephelyünkön 5 db 3,5 tonnás, 7 személyes autómentő és 2 db 7,5 tonnás, 5 személyes autómentő, 1 db kamionmentő és 2 db autószállító utánfutó áll készenlétben.

Többszemélyes gépjárműveinkkel lehetőségünk van utasainak szállítására is az Ön által megadott helyszínre. Így ezt a gondot is levesszük a válláról!

Nemzetközi autómentés, nemzetközi szállítás:

Ha külföldi utazása során jelentkezett műszaki probléma autóján, ha megvásárolt gépjárműve külföldről való hazaszállítását vagy külföldre való kiszállítását kell megoldania, ne keresgéljen tovább! A nemzetközi autószállításhoz szükséges engedélyekkel már több éve állunk Ügyfeleink rendelkezésére, és szakmai rutinunkkal a legjobb segítséget nyújtjuk.

A külföldi autószállítás sokszor bonyolult dokumentációt kíván. Nem hozzáértő emberként könnyű elveszni a papírmunka útvesztőjében. Ügyfélszolgálatunk a megfelelő engedélyek beszerzése és összeállítása mellett, az Ön kérésére akár a hatósági eljárások lebonyolítását is átvállalja, így gördülékenyebben, gyorsabban történhet meg autója elszállítása.

Keresse diszpécserünket a gyors nemzetközi autómentés és ügyfélbarát árak érdekében!

Autósegély szolgáltatás:

Műszaki feltételeinkkel lehetőség szerint és meghibásodástól függően helyszíni problémamegoldással akár az azonnali javítási munkálatokat is vállalni tudjuk. Így akár rövid időn belül folytatni tudja útját. A gyors kiérkezési idő érdekében hívja csapatunkat minél hamarabb!

Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően csereautó igénybevételét is megoldjuk! Abban az esetben, ha Ön nem tud várni autója megjavításáig, azonnal folytatni szeretné utazását, ne mérgelődjön tovább. Hívjon minket mihamarabb, hogy kollégánk a megadott helyszínre szállítson egy megfelelő autót!

Belföldi és külföldi autómentésben otthon vagyunk!

A tréleres, vagy vontatási szolgáltatásunk az év minden napján, legyen szó hétvégéről vagy akár ünnepnapról, éjjel-nappal hívható! A gyors ügyintézés után megfelelő autónk valamelyikével indulunk a sérült vagy meghibásodott gépjárművéért.

A magas színvonalú szolgáltatásunk garanciáját autóinkra kötött felelősség- és rakománybiztosítással tesszük még biztosabbá!

Hívjon minket, ha Önnek számít a szakértelem, a megbízhatóság, a gyorsaság és a kedvező ár!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777