Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777

Hívjon minket! Non-stop ügyelet:
+36 (30) 977-4777

Autómentés, autószállítás – Eger

Autómentés, autószállítás Eger városában!

Épp Eger vagy környékén hibásodott meg gépjárműve, és nem tudja folytatni útját? Autómentést keres a környéken, hogy a legközelebbi szervizbe szállíttassa autóját? Vagy netalán gyors, helyszíni segítségre lenne szüksége, hogy tovább utazhasson?

Autómentés, autószállítás Eger

Egri autószállító, autómentő szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére a nap 24 órájában, az év bármely napján!

Hívja munkatársunkat, hogy autómentőnk mielőbb a helyszínre érkezhessen: +36 (30) 977-4777.

Személyautója, kisteherautója, kisbusza, pótkocsija, kamionja, nyergesvontatója vagy motorkerékpárja váratlan meghibásodás miatti elakadása esetén gyorsan segítségére leszünk. Jól felszerelt, az autómentéshez szükséges eszközökkel ellátott járműparkunknak köszönhetően szakszerű és gyors segítséget tudunk nyújtani.

Tudjuk, hogy a biztonság Önnek is fontos. Valamennyi autónk felelősség- és rakománybiztosítással ellátott, így garantáljuk Ön és autója biztonságát. Autómentő, autómentés Eger városában!

Műszaki ismeretekkel rendelkező, tapasztalt kollégáink a helyszínen - problémától függően - gyors hibaelhárítást tudnak végezni. Autószállítás mellett vállaljuk ajtónyitással, kerékcserével, gumi szervizeléssel, üzemanyag utántöltéssel, motorbeindítással kapcsolatos problémák megoldását. Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Többszemélyes gépjárműinknek köszönhetően utasainak sem kell a meghibásodás helyszínén várakozniuk. Elszállításukról gondoskodunk.

Ha gyors, szakszerű, biztonságos autómentésre van szüksége Egerben, hívjon minket az év bármely napján!

Eger vagy környékén hívásától számítva 1 órán belül a helyszínre érkezünk!

Belföldi autószállítás mellet, nemzetközi autómentéssel is foglalkozunk! A gyors ügyintézés után, tapasztalt kollegánk nemzetközi engedélyekkel ellátot gépjárművel indul a segítségére. Így ha külföldön rekedt meghibásodott autója miatt, hívjon minket!

Ha gyors autómentésre van szüksége kedvező áron, mi garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777