Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777

Hívjon minket! Non-stop ügyelet:
+36 (30) 977-4777

Autómentés, autószállítás - Pásztó

Pásztó környékén vagy 21-es főút vonálán hagyta cserben autója? Gyorsan szervizbe kell szállíttatnia, autómentést keres? Helyben lenne szüksége szakszerű segítségre?

Ne várjon tovább! Hívjon minket az év bármely napján, éjjel-nappal működő telefonszámunkon: +36 (30) 977-4777.

Autómentés, autószállítás Pásztó

Garantáljuk, hogy hívását követően szakképzett kollégánk fél órán belül a helyszínre érkezik, és a lehető leggyorsabb, legmegbízhatóbb megoldást kínálja Önnek!

Modern járműparkunknak köszönhetően személyautók mentése mellett furgonok, kisteherautók, kisbuszok, kamionok, nyergesvontatók, pótkocsik, lakókocsik, illetve motorkerékpárok szállítását is vállaljuk. Hívjon minket!

Utasai elszállításáról is gondoskodnia kell? Mi ebben segítünk! Többszemélyes autóinknak köszönhetően útitársainak sem kell a meghibásodás helyszínén várakozniuk.

Sietne tovább? Partnerkapcsolatainknak köszönhetően az autószállítás mellett mi csereautó igénybevételét is biztosítani tudjuk az Ön számára!

Problémától függően akár helyszínen is megoldjuk autója problémáját. Műszaki ismeretekkel rendelkező kollégáink autónyitásban, kerékcserében, üzemanyag feltöltésben, motorbeindításban azonnali segítséget tudnak nyújtani. Hívjon minket mihamarabb, hogy a helyszínre érkezzünk!

Nálunk a gyors és szakszerű segítség mellett a biztonság is fontos. Modern járműveink az autómentés feltételeihez szükséges műszaki eszközökkel vannak felszerelve. Rendszeresen karbantartott, szervizelt autóink mindegyike felelősség- és rakománybiztosítással vannak ellátva.

Külföldön hibásodott meg gépjárműve, és haza szeretné szállíttatni? Hívja autószállító szolgáltatásunkat! Nemzetközi fuvarozásban jártas kollégáink hívását követően a lehető leggyorsabban a helyszínre érkeznek a megfelelő mentő gépjárművel.

Ha szakszerű, gyors és biztonságos autómentő szolgáltatást keres, hívja non-stop működő ügyfélszolgálatunkat!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777