Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777

Hívjon minket! Non-stop ügyelet:
+36 (30) 977-4777

Autómentés, autószállítás - Románia

Románia területén akadt el autójával? Szakszerű segítséget keres a lehető leggyorsabb kiérezési idővel gépjárműve hazaszállításához? Az autószállítás mellett csereautót szeretne igénybe venni?

Autómentés, autószállítás Románia

Ne habozzon sokáig, hívja Ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 977-4777.

Az év bármely napján, a nap 24 órájában fogadjuk ügyfeleink hívását! Képzett szakembereink a modern eszközökkel felszerelt autóinkkal a lehető legrövidebb kiérkezési idővel indulnak a megadott romániai helyszínre. Autómentésben, autószállításban mi otthon vagyunk!

Utasai miatt sem kell aggódnia! Többszemélyes gépjárműveinkkel őket is a megadott helyszínre tudjuk szállítani. Levesszük ezt a gondot is a válláról!

Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően csereautó igényét is bátran jelezze felénk! Mindenre megtaláljuk a megoldást!

Vállaljuk személyautók, 3,5 tonna össztömeg alatti teherautók, kisbuszok, lakó- és pótkocsit, illetve motorkerékpárok szállítását. Hívjon minket! Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégával, felszerelt gépjárművel érkezünk a helyszínre, hogy segíthessünk Önnek!

Autója helyben megoldható problémáját azonnal orvosolni tudjuk. Így a kerékcserét, ajtó zárnyitást, üzemanyag feltöltést, motorbeindítást követően akár azonnal folytathatja útját. Szakembereink a legjobb, leggyorsabb megoldást keresik meg Önnek!

Autómentő, autószállító szolgáltatásunkban nem fog csalódni! Autóink folyamatosan szervízeltek, modern műszaki eszközrendszerrel felszereltek, szakembereink magasan képzettek és több éves nemzetközi fuvarozásban jártas sofőrök. Ezek mellett gépjárműveinkre kötött felelősség- és rakománybiztosítással garantáljuk Ön és autója biztonságát!

Ha megbízható, szakszerű, gyors kiérkezési idővel dolgozó, ügyfélbarát segítséget keres autója hazaszállításához, hívjon minket mihamarabb!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777