Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777

Hívjon minket! Non-stop ügyelet:
+36 (30) 977-4777

M3 autómentés, M3 autószállító, M3 autómentő éjjel-nappal

Elérhető szolgáltatásaink:

Az M3 autómentés azonnali kiszállással, gyors és precíz szolgáltatásokkal igyekszik segítségére lenni leendő, meglévő és régi, bajba jutott ügyfeleinek.

Mi nem ismerünk lehetetlent!

Az M3 autómentő éjjel-nappal, 0-24 óráig fogadja ügyfeleik hívását az M3 autópálya teljes hosszáról, Magyarország egész területéről, továbbá külföldről is.

Bármilyen jellegű meghibásodásról, problémáról legyen is szó, tapasztalt és biztos műszaki szakértelemmel rendelkező kollégáink minden kérdésükre választ találnak, minden hibaelhárításban jártasak.

Autómentés

Autószállítás (motorkerékpár, személyautó, kishaszon gépjármű, egyéb jármű, munkagép stb.)

Autószerviz

Ajtónyitás

Indítás („bikázás”)

Kerékcsere, gumiszerviz

Üzemanyag pótlása

Fenti szolgáltatásokon túl bármilyen más jellegű műszaki probléma kapcsán biztosan segítségére lehetünk.

Forduljon hozzánk bizalommal, megbízható szolgáltatásokat korrekt áron biztosítunk ügyfeleinknek.

Autómentés:

Az M3 autómentő az M3-as autópálya teljes nyomvonalán, autómentés Magyarország egész területén. Magyarország határain kívül is vállaljuk meghibásodott gépjárműve (személy- és kishaszon gépjármű, furgon, lakókocsi, egyéb jármű, utánfutó stb.) mentését, elszállítását a legközelebbi szervizbe, vagy az Ön által kért telephelyre.

Autómentésben profik vagyunk! Megfelelő felszereltséggel, korszerű járműparkkal, megbízható és tapasztalt kollégákkal 0-24 óráig fogadjuk hívásukat, majd ezt követően azonnal elindulunk a kért helyszínre.

Az autómentés során kiemelt figyelmet fordítunk a szállítandó járművek épségére, biztonságos rögzítésére, valamint lehetőséget biztosítunk (korlátozott számban) a meghibásodott jármű utasainak elszállítására is.

Autószállítás:

Műszaki meghibásodott, forgalomból kivont gépjárművek, vagy egyéb okokból üzemképtelen (vagy üzemképes) személyautók, kishaszon gépjárművek, furgonok, kamionok, nyergesvontatók egyéb járművek szállítását rövid határidővel, garanciával, korrekt áron valósítjuk meg.

Autószállítóként, az M3-as autópálya mentőjeként állunk rendelkezésére és kérésére a kívánt helyszínre, a legközelebbi szervizbe, telephelyre, üzemanyagkútra stb. szállítjuk le autóját.

Az autószállító munkáink során kiemelt figyelmet fordítunk a gépjárművek biztonságos rögzítésre, a szállítás közben előforduló sérülések elkerülésére.

Autószerviz:

Műszaki szakképzettséggel rendelkező kollégáinknak köszönhetően (ha lehetséges) helyszíni javítással is segítségére lehetünk. Amennyiben a helyszínen mégsem orvosolható a hibaelhárítás, autóját a legközelebbi, vagy az Ön igényei szerinti autószervizbe szállítjuk.

Kérés, igény esetén csereautót is biztosítunk a javítás időtartamára.

Ajtónyitás:

Ne feszegesse a zárat, ne törje bele a kulcsot, ne rángassa ajtóstól autóját!

Hívja éjjel-nappal élő telefonszámunkat és kollégáink kiállnak az Ön által kért helyszínre, hogy gépjárműve zárját helyrehozzák.

Motor beindítás, „bikázás”:

Ha autója megadta magát, a motor nem indul, nem reagál az indításra, tárcsázza számunkat.

Kerékcsere, gumiszerviz:

Defektes gumi, hiányzó pótkerék és más jellegű, kerék meghibásodás esetén is állunk rendelkezésére. Az M3 autómentő szolgálat a telefonhívás beérkezésekor felveszi a meghibásodott gépjármű kerék méreteit, adatait és csere gumival, valamint alkatrészekkel száll ki a kívánt helyszínre.

Üzemanyag pótlása:

Megüresedett tankjába az Ön által kért típusú és minőségű üzemanyagot visszük záros határidőn belül, hogy utazását gond nélkül folytatni tudja.

Fenti szolgáltatásokon túl bármely más jellegű műszaki és egyéb hibaelhárításában is jártasak vagyunk, ezért bízzon bennünk!

Korrekt áron, garantált minőséget biztosítunk!

Várjuk hívását Budapest, Szada, Fót, Gödöllő, Bag, Gyöngyös, Hatvan, Aszód, Eger, Heves, Füzesabony, Mezőkövesd, Gelej, Miskolc, Polgár, Nyíregyháza településeken is!

M3 autómentő, M3 autószállító, az Ön gépjárművének „doktora”!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777