Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777

Hívjon minket! Non-stop ügyelet:
+36 (30) 977-4777

Autómentés gyors segítség | Autómentő non-stop

Cégünk szolgáltatásai:

Autómentő, autószállító valamint autósegély szolgáltatásaink egyaránt a szakértelem, a precizitás, a megbízhatóság és a gyorsaság jellemző!

Szolgáltatásainkkal az év bármely napján, a nap 24 órájában állunk régi és új Ügyfeleink rendelkezésére!

Non-stop működő telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Magas műszaki szakértelemmel rendelkező kollegáink a legmodernebb eszközrendszerrel felszerelt gépjárművel érkeznek a meghibásodás helyszínére, hogy Önnel a lehető leggyorsabban a lehető legmegfelelőbb segítséget nyújtsák!

Hívjon minket, ha

autómentés,

autószállítás (motorkerékpár, személyautó, kishaszon gépjármű, egyéb jármű, munkagép stb.),

autósegély,

ajtónyitás,

indítás („bikázás”),

kerékcsere, gumiszerviz,

üzemanyag pótlása véletlenül ki fogyott a tankja vagy félretankolt a benzinkúton és üzemanyag leszívása miatt keres szakszerű segítséget!

Bármely más meghibásodás esetén is hívjon minket bizalommal, megkeressük a megoldást!

Szolgáltatásainkat magas szakértelemmel, garanciával és ügyfélbarát áron kínáljuk!

Autómentés:

Több éve sikeresen működő vállalkozásunk Magyarország területén túl, Európa összes országába, illetve országából magas színvonalon végez a személygépjármű mentésén túl teherautó, kisbusz, pót- és lakókocsi, motorkerékpár valamint kamion mentést is.

Gödöllő, Aszód, Hatvan, Gyöngyös, Füzesabony, Mezőkövesd, Gelej, Miskolc, Polgár, Nyíregyháza, Debrecen területéről 45 perces kiérkezési idővel vállaljuk meghibásodott járműje mentését.

Telefonos egyeztetést követően a megadott helyszínről az Ön által kért helyszínre gyorsan, szakszerűen, kedvező áron szállítjuk gépjárművét trélerrel vagy vontató autóval.

Korszerű járműparkunk, műszaki szakembereink és az autóinkra kötött felelősség-és rakománybiztosítás a garancia arra, hogy Ügyfeleink magas színvonalú, megbízható szolgáltatást kapnak!

Autószállítás:

Belföldi vagy nemzetközi autószállítást keres? Nálunk mindkettő lehetséges!

Felszerelt járműparkunkkal, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinkkal teljeskörű szolgáltatást nyújtunk az autószállítás terén. Legyen szó személyautóról, teherautóról, kisbuszról, lakókocsiról, vagy kamionról, mi a lehető legrövidebb időn belül, szakszerűen, garanciával állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Lehetőséget biztosítunk akár több autó egyszerre való szállítására is, valamint többszemélyes autóinknak köszönhetően utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni.

Autósegély:

Útközben meghibásodott gépjárművére műszaki szakembereink megpróbálják a leggyorsabb megoldást megtalálni. Professzionális eszközrendszerünkkel problémától függően akár a helyszínen orvosolni tudják a hibát, így Önnek nem kell szervizben várakoznia, és rövidesen folytathatja útját.

Hosszabb javítási munka esetén csereautó igénybevételére is lehetőséget tudunk biztosítani.

Ajtónyitás:

Ha beragadt a zár, nem nyílik autója ajtaja, ne bosszankodjon sokáig!Éjjel-nappal működő ügyfélszolgálatunk várja hívását, és a lehető legrövidebb időn belül a segítségére érkezik!

Motor beindítás, „bikázás”:

Lemerült az akkumulátor gépjárműében? Nem indul a motor? Hívjon minket az év bármely napján, megoldjuk problémáját!

Kerékcsere, gumiszerviz:

Ha defektet kapott, ha nincs pótkerék, vagy egyéb probléma merült fel autója kerekeit illetően, hívja munkatársunkat a szakszerű segítség érdekében!

Kerekei adatainak megadása után kollégánk modern műszaki eszközökkel felszerelt autónkkal indul az Ön által megadott helyszínre.

Üzemanyag pótlása:

Út közben ürült ki a tankja? Hívjon minket, hogy autójához használt megfelelő típusú és minőségű üzemanyagot szállíthassunk Önnek, és mielőbb folytatni tudja útját.

Ha egyéb, a felsoroltakon kívül más probléma megoldásához keres műszaki segítséget, hívjon minket, mindenre megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást!

Válasszon minket, ha cserben hagyta meghibásodott, megsérült autója, és mi garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Hívjon minket! Non-stop ügyelet az év minden napján: +36 (30) 977-4777