+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Az M3 autópályán robbant le gépjárműjével? Műszaki meghibásodás vagy sérülés miatt kényszerült félbeszakítani utazását? Autómentésre, autószállításra vagy autósegély szolgáltatásra van szüksége gyorsan, kedvező áron?

Szolgáltatásainkat éjjel-nappal, az év bármely napján segítünk a bajba jutott gépjárművezetőknek. Gyors kiérkezési idővel, és megfizethető árakkal magas szintű segítséget nyújtunk.

M3 autómentés árak

Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal személyautók mellett teherautók, kisbuszok, pót- és lakókocsik, motorkerékpárok, valamint kamionok mentését is vállaljuk. Telefonos egyeztetés után a meghibásodás helyétől, a gépjármű kategóriájától, a szállítás módjától függően történik a díjkiszámítás.

Ne mérgelődjön sokat, ha gépjárműve felmondta a szolgálatot. Mi gyors, és szakszerű segítséget nyújtunk megfizethető áron.

Ha kisebb, helyben megoldható hiba merült fel autóján, szakembereink akár a helyszínen orvosolják a problémát. Autósegély szolgáltatásunkkal kerékcseréjét, motorbeindítási gondját, üzemanyag feltöltését, zárproblémáját azonnal megoldjuk. Nem kell egy szerelőműhelyben kivárnia a sorát, s a javíttatás idejét. Időt spórolunk meg Önnek, és mindezt ügyfélbarát áron.

Hívjon minket az év bármely napján, legyen ünnepnap vagy hétvége. Munkatársaink non-stop ügyeletben várják hívását.

A belföldi autószállítás mellett külföldről, illetve külföldre történő szállítással is foglalkozunk. Árainkról telefonos egyeztetés útján tájékozódhat.

Akár több gépjármű egyszerre történő szállítást is megoldjuk. Többszemélyes autóinkkal pedig utasainak sem kell a meghibásodás, sérülés helyszínen várakozniuk. Hívjon minket, hogy a egyeztessünk!

M3 autómentés, autószállítás kedvező áron, szakszerűen, biztonságosan!

M3 autópálya autómentő