+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Buják vagy közelébe robbant le gépjárműjével? Műszaki meghibásodáshoz hívna szakszerű segítséget? Baleset érte autóját, és autómentésre, autószállításra lenne szüksége? Nincs ideje órákat várakoznia a segítség megérkezéséig?

Autómentés csapatunk non-stop ügyeletben várja a bajba jutott gépkocsivezetők hívását! Az év bármely napján – legyen hétvége vagy ünnepnap – modern műszaki eszközökkel felszerelt autónkkal azonnal indulunk a megadott helyszínre.

Autómentés, autószállítás Buják | Sos autómentő Buják

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Személygépkocsit szállítása mellett 3,5 tonna alatti teherautók, kisbuszok, motorkerékpárok, pótkocsik, lakókocsik valamint kamionok mentését is vállalni tudjuk. Akár vontatva, akár trélerrel szeretné elszállíttatni, mi mindenben tudunk segíteni.

Többszemélyes autóink lehetőve teszik, hogy utasait is elszállítsuk a meghibásodás, sérülés helyszínéről. Így nekik sem kell órákat várakozniuk az út mellett.

Szükség esetén csereautó igényét is teljesítjük, hogy hosszabb javítási munkálatok ne szakítsák félbe útját.

Ne bosszankodjon, ha útközben kapott defektet, vagy parkolás közben lemerült az akkumulátor, esetleg zárprobléma miatt nem tudja kinyitni autója ajtaját! Szakembereink a megfelelő eszközrendszerekkel gyorsan, a helyszínen is meg tudják oldani problémáját. Hívja ügyfélszolgálatunkat, és munkatársunk azonnal indul a megadott helyszínre!

A belföldi autószállítás mellett cégünk külföldi autószállítással is foglalkozik. Több éves nemzetközi fuvarozásban szerzett tapasztalatunkkal az országhatáron túl bajba jutott autósoknak is gyors, szakszerű segítséget nyújtunk. Hívjon minket!

Autómentő, autószállító és autósegély szolgáltatás Buják és környékén gyorsan, szakszerűen, kedvező áron a nap 24 órájában!

M3 autópálya autómentő