+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Domony vagy annak közelében érte baleset vagy műszaki meghibásodás? Szakszerű, megbízható autómentő, autószállító szolgálatot keres, és minél hamarabb? Esetleg helyben javítható problémájához keres jó szakembert?

Autómentés, autószállítás Domony

Autómentés, autószállítás Domony

Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában egész évben áll rendelkezésére!

Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777

Gépjárművet bármikor érheti sérülés vagy valamilyen probléma, ez sokszor sajnos útközben történik meg, és ha ilyenkor tanácstalan hogy kitől tudna segítséget kérni, akkor jegyezze fel telefonszámunkat, mi szakszerű, gyors, megbízható segítséget nyújtunk Önnek!

Vállalkozásunk több éve foglalkozik autószállítással, autómentéssel. Ennek is köszönhetően több kategóriában is tudunk segíteni ha elszállításról van szó. Így ha kisbusza, kamionja, teherautója, személyautója, lakókocsija, pótkocsija vagy motorkerékpárja elszállítását, javítását kell elvégezni mi megoldjuk! Tudunk vontatni trélerrel vagy anélkül és többszemélyes autóinknak köszönhetően utasai elszállításáról is gondoskodunk.

Telefonos megkeresés után, jól képzett szakemberünk hamar a segítségére indul a jól felszerelt, modern eszközökkel ellátott autóinkkal. Helyben javítható meghibásodására a legjobb megoldást fogja megtalálni Önnek! Így nem kell több órát várakoznia!

Ha lemerült az akkumulátor, defektet kapott, kifogyott az üzemanyag, nem indul a motor vagy épp nem nyílik az autója ajtaja, mi segítünk! Hívjon minket az év bármely napján legyen az ünnepnap vagy hétvége, non –stop elérhetőek vagyunk!

Szakszerű, olcsó, gyors, 0-24ig működő autószállító, autómentő szolgáltatást keres Domonyban vagy annak környékén? Hívjon minket bizalommal!

M3 autópálya autómentő