+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Galgahévíz vagy környékén akadt el autójával? Műszaki meghibásodás vagy sérülés miatt a lehető leghamarabb autómentőre, autószállítóra van szüksége? Utasai elszállításáról is Önnek kell gondoskodnia? Kisebb meghibásodás miatt kényszerült félbeszakítani utazását, és ennek megoldására keres gyors autósegély szolgáltatást?

Autómentés, autószállítás Galgahévíz

Mi mindenre megoldást találunk. Hívja éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, hogy a lehető leggyorsabba a megadott helyszínre érkezzünk, és a legjobb megoldást találjuk meg az Ön számára.

Non-stop autómentés, autószállítás: +36 (30) 977-4777.

Felszerelt gépjárműparkunknak köszönhetően bármely kategóriájú gépjármű elszállításában tudunk segíteni. Legyen az személyautó, teherautó, kisbusz, pót- vagy lakókocsi, motorkerékpár vagy kamion. Telefonos egyeztetés után a megfelelő autónkkal indulunk a helyszínre.

Utasainak sem kell a meghibásodás, sérülés helyszínén várakozniuk. Többszemélyes autóinknak köszönhetően útitársaik elszállítását is megoldjuk Ön helyett. Szükség esetén akár csereautót is biztosítani tudunk, így azonnal folytathatja útját.

Az év bármely napján, non-stop ügyleletben végzünk tréleres vagy vontatva szállítást.

Defektet kapott? Megsérült a kereke? Nem indul a motor? Kifogyott az üzemagyag? Elromlott a zárszerkezet? Autómentő szolgáltatásunk gyors, szakszerű segítséget nyújt a kisebb, helyszínen megoldható problémákra. Hívjon minket mihamarabb, és munkatársunk az autójának, és a meghibásodásnak megfelelő eszközrendszerrel felszerelt gépjárművünkkel indul az Ön segítségére.

Ha Galgahévíz vagy közelében keres megbízható, gyors, szakszerű és olcsó autómentő, autószállító, illetve autósegély szolgáltatást, akkor válassza profi csapatunkat!

M3 autópálya autómentő