+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Gyöngyösoroszi vagy annak környékén hibásodott meg autója? Segítségre lenne szüksége? Kellene egy gyors, megbízható autómentő, autószállító szolgálat autója elszállításához vagy helyben javításához?

Autómentés, autószállítás Gyöngyösoroszi

Autómentés, autószállítás Gyöngyösoroszi

Hívjon minket egész évben éjjel-nappal, mi mindig rendelkezésére állunk!

Non-stop hívható telefonszámunk: +36 (30) 977-4777

Személygépjárművek mellett a 3.5 tonna össztömeg alatti kisteherautók, lakókocsik, motorkerékpárok, pótkocsik, kisbuszok elszállításával is foglalkozunk. Meghibásodás mértékétől függően helyszíni javítást is vállalunk. Hívásától számítva akár fél óra alatt is a megadott helyszínre érkezik a munkatársunk és a legjobb megoldást nyújtja az Ön számára!

Önnek nagyon fontos a biztonság? Akkor válasszon minket! Sofőrjeink több éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek, az autószállításban, autómentésben. Autóink rendszeresen szervízelt, karbantartottak, ezen felül mindegyik el van látva felelősség és rakománybiztosítással.

Problémától függően akár a helyszínen is megoldást találunk gépjárműve hibájára. Jól képzett, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink a korszerű eszközeinkkel helyszínen vállalják kerékcseréjét, autója ajtónyitását, gumi szervizelését, üzemanyag pótlását, kisebb műszaki hibák javítását.

Ha egyből szeretné folytatni útját, és csereautóra lenne szüksége, mi abban is tudunk segíteni.

Külföldi útján robbant le az autója? Mi vállalunk külföldről való autószállítást, autómentést is, kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi fuvarozásban. Egy gyors ügyintézés után munkatársunk azonnal az Ön segítségére indul!

Ha gyors, olcsó, szakszerű és biztonságos autószállítást, autómentést keres Gyöngyösoroszi környékén hívjon minket, hogy mielőbb segítségére indulhassunk!

Gyors, szakszerű, olcsó és biztonságos autómentést, autószállítást szeretne, akkor keressen fel minket, hogy segíthessünk!

M3 autópálya autómentő