+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Gyöngyöspatán vagy valahol a környékén hibásodott meg gépjárműve és sajnos nem tudja folytatni az útját? Gyors segítségre lenne szüksége? El kellene szállítani az autóját vagy helyszíni javítással is megoldható problémája?

Autómentés, autószállítás Gyöngyöspata

Autómentés, autószállítás Gyöngyöspata

Autómentő, autószállító szolgáltatásunk non-stop, éjjel-nappal az év bármely napján áll rendelkezésére!

Keresse fel ügyfélszolgálatunkat, minél hamarabb, hogy ki mehessünk a megadott helyszínre: +36 (30) 977-4777

Személyautóján kívül vállaljuk még más járműi elszállítását is legyen az kisbusz, furgon, kamion, pótkocsi, nyergesvontató vagy motorkerékpár. Hívása után akár fél órán belül is kiérkezünk a helyszínre. Kiválóan felszerelt járműparkunknak köszönhetően gyors és szakszerű segítséget tudunk nyújtani.

Szereti a biztonságot? Olyan autószállító, autómentőt keres, ahol ez szintén fontos? Akkor hívjon minket! Mi járműink rendszeres szerviz alatt állnak és el vannak látva felelősség- és rakománybiztosítással.

Magas műszaki ismeretekkel rendelkező, tapasztalt munkatársaink a helyszínen a hiba nagyságától függően akár azonnal megoldást nyújtanak a problémára. Vállaljuk kerékcseréjét, ajtónyitását, üzemanyagpótlását, gumiszervízelését, motorbeindítását is.

Utasairól is tudunk gondoskodni a többszemélyes járműveinknek köszönhetően, hogy ne kelljen nekik se órákat várakozni.

Ha szakszerű, kedvező áru, gyors, biztonságos autómentő szolgáltatást szerente, akkor keressen fel az év bármely napján 0-24ig!

Gyöngyöspata és környékén robbant le, csak keressen minket és hívását követően akár 1 órán belül segítségére érkezünk.

Belföldi fuvarozás mellett nemzetközi autómentéssel, autószállítással is foglalkozunk. A gyors ügyintézés után nagy tapasztalattal rendelkező kollégánk természetesen a nemzetközi fuvarozáshoz szükséges engedélyekkel indul az Ön segítségére.

Megbízható, gyors autómentőre lenne szüksége kedvező áron akkor hívjon bátran!

M3 autópálya autómentő