+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Gyöngyöstarján településen vagy környékén robbant le autójával? Defektes a kerék? Nem indul a motor? Nem nyílik az ajtó? Esetleg kiürült a tank, nincs üzemanyag? Vagy az akkumulátor merült le?

Autómentés, autószállítás Gyöngyöstarján

Keressen fel minket, a nap 24 órájában állunk rendelkezésére! Hívásástól mérten akár 1 óra alatt kiérkezünk a megadott helyszínre!

Autómentés, autószállítás Gyöngyöstarján

Non-stop hívható telefonszámunk: +36 (30) 977-4777

Kiválóan felszerelt modern gépjárműparkunkkal vállaljuk személyautók mentésén kívül a 3,5 tonna alatti kisbuszok, kisteherautók, lakókocsik, pótkocsik és akár motorkerékpárok szállítását, mentését is. jól képzett kollégáink a hiba mértékétől függően akár a helyszínen és javítani tudják autója problémáját.

Többszemélyes autóinknak köszönhetően utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni. Így nekik se kell a probléma helyszínén órákat várakozni.

A gyors helyszíni szerviz érdekében hívjon amint csak lehet! Mi azonnal a helyszínre indulunk ha nem nyílik autója ajtaja, ha a tankból kifogyott az üzemanyag, ha defektet kapott, ha lemerült az akkumulátora. Nem kell szervízbe eljuttatni nehézségek árán a gépjárművét, helyben megoldjuk a problémáját! Hívjon bátran!

Csereautóra is van lehetőség, partnerkapcsolatainknak köszönhetően, ha igény van rá biztosítani tudunk Ön számára egy csereautót, így tudja is megszakítás nélkül folytatni az útját.

A biztonságot szem előtt tartva minden autónk el van látva felelősség-és rakománybiztosítással, a felszereltségük kiváló, legmodernebb műszaki eszközökkel vannak felszerelve. Természetesen ezek mellett rendszeresen karban van tartva és szervízelve is van.

Akkor se essen kétségbe, ha külföldön robbant le autójával, mi ebben is tudunk segíteni. Nemzetközi fuvarozásban rutinos kollegáink, egy gyors ügyintézés után azonnal útnak indulnak az Ön segítségére. Ha több autót szeretne elszállítatni az sem jelent akadályt számunkra!

Gyors, biztonságos, szakszerű autószállítás, autómentés érdekében hívjon minket!

M3 autópálya autómentő