+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés, autószállítás gyors kiérkezéssel, profi szakemberekkel az M3-as autópályán

Az M3-as autópályán halad kitűzött célja felé, amikor valamilyen műszaki probléma miatt megállt az autója és nem tud tovább menni? Nem kell bosszankodnia vagy pánikba esnie, mert a megoldás egyszerű! Hívja ügyfélszolgálatunkat, és munkatársaink máris indulnak, hogy segíthessenek Önnek!

A megadott helyszínre érve felmérik, mekkora a baj. Kisebb baj esetén a helyszínen elvégzik a javításokat (akkufeltöltés, üzemanyag pótlás, zárcsere, gumiprobléma). Ha nagyobb mértékű a meghibásodás, nem javítható helyben, elszállítjuk járművét a legközelebbi szervízbe, vagy az Ön által kért helyre.

A szállítás vontatva vagy tréleresen történik, az Ön kérésének megfelelően. Természetesen nem csak személyautók esetében veheti igénybe szolgáltatásainkat. Jól felszerelt gépparkunk, valamint kollegáink szakértelme lehetővé teszi, hogy más járművek -terepjárók, pick-upok, kamionok, teherautók, kisbuszok, motorkerékpárok stb. szállítását is vállalni tudjuk.

Ha bajba kerül az M3-ason, jusson eszébe, csak hívnia kell minket, és máris indulunk, hogy mielőbb segíthessünk! Autósegély szolgáltatásuk rendelkezésre áll a nap 24 órájában. Hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk!

Gyors, szakszerű autómentés és autószállítás? Mi vagyunk a legjobb megoldás, ránk mindig számíthat! Keressen minket bátran, nem okozunk csalódást!

M3 autópálya autómentő