+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Cserben hagyta autója Hajdúdorogon vagy környékén? Lerobbant, elakadt gépjárművét szervizbe szeretné szállíttatni? Helyben megoldható műszaki meghibásodáshoz keres gyors segítséget?

Autómentés, autószállításHajdúdorog

Hívja autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal, és garantáljuk, hogy szakemberünk akár 1 órán belül a helyszínre érkezik, és a legmegfelelőbb megoldást keresi meg Önnek!

Non-stop, az év bármely napján hívható telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Garantáljuk, hogy hívását követően rövid határidőn belül a helyszínre érkezünk, és megkezdjük a mentést, esetleges helybeni hibaelhárítást.

Cégünk korszerű járműparkunkkal rendelkezik, így a személygépkocsik mellett, 3,5 tonna össztömeg alatti teherautók, kisbuszok, lakókocsik, pótkocsik, motorkerékpárok elszállítását is vállalni tudjuk. Többszemélyes autóinkkal lehetőségünk van utasai elszállítására is. Így nem kell senkinek a meghibásodás helyszínén akár több órát várakoznia.

Csapatunk magasan képzett, több éves rutinnal rendelkező szakemberekből áll. Ez mellett gépjárműveinket rendszeresen szervizeljük, az autómentéshez szükséges legmodernebb műszaki eszközökkel felszerelve indítjuk az Ön segítségére.

Ne gondolkodjon tovább, ha helyben megoldható problémája akadt autójának! Hívjon minket, hogy autója ajtónyitását, kerékcseréjét, motor beindítását, üzemanyag pótlását tapasztalt munkatársunk azonnal orvosolni tudja, Ön pedig rövid időn belül folytathassa útját.

Nálunk a gyorsaság, kedvező ár, műszaki szakértelem mellett a biztonság is fontos! Valamennyi autónk felelősség- és rakománybiztosítással ellátott, így garantáljuk az Ön és autója biztonságát.

Igény szerint, partnerkapcsolatainknak köszönhetően csereautó igénylését is biztosítani tudjuk!

Autómentés, autószállítás gyorsan, kedvező áron, magas szakértelemmel!

M3 autópálya autómentő