+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Heves megye területén hagyta cserben autója? Gyors autómentést keres, hogy mielőbb szervizbe tudja szállítatni gépjárművét? Netán helyben lenne szüksége szakszerű segítségre?

Autómentés, autószállítás Heves megye

Hívja autómentő, autószállító szolgáltatásunka! Éjjel-nappal működő ügyfélszolgálatunkat az év bármely napján várja hívását!

Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Garantáljuk, hogy hívását követően 1 órán belül az autómentéshez, helyszíni szervizeléshez szükséges legmodernebb eszközökkel felszerelt gépjárművel műszaki szakemberünk a helyszínre érkezik, és a lehető legjobb megoldást keresi meg Önnek!

Cégünkkel a jól felszerelt járműparknak köszönhetően személyautók elszállítása mellett, 3,5 tonna alatti kisteherautók, kisbuszok, pótkocsik, lakókocsik, illetve motorkerékpárok mentését is vállaljuk. Utasainak sem kell órákat a meghibásodás helyszínén várakozniuk! Többszemélyes autóinkkal lehetőségünk van útitársai elszállítására is.

A helyszínen, gyors megoldást keres gépjárműve problémájára? Nem nyílik az autója ajtaja? Defektet kapott a kereke? Kifogyott az üzemanyag? Lemerült az akkumulátor, és nem indul? Képzett szakembereink hívását követően a leggyorsabban, akár 1 órán belül a helyszínre érkezve a lehető legjobb megoldást nyújtják Önnek, hogy folytatni tudja útját.

Szükség esetén csereautó igénylésére is lehetőséget biztosítunk! 

Nálunk a biztonságos autószállítás fontos szempont! Rendszeresen karbantartott, szervizelt, az autómentéshez szükséges műszaki eszközökkel felszerelt autóink mindegyike felelősség- és rakománybiztosítással ellátottak. Így garantáljuk Ön és autója biztonságát!

Külföldön hibásodott meg autója? Egy vagy akár több autót szeretne hazaszállítatni? Nemzetközi fuvarozásban jártas szakembereinkkel, modern járműparkunkkal nekünk ez sem jelent gondot! Hívjon minket mihamarabb!

Hívja non-stop működő ügyfélszolgálatunkat, ha Heves megye területén elakadt el gépjárművével! Gyors, szakszerű és biztonságos szolgáltatást nyújtunk!

M3 autópálya autómentő