+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Iklad község vagy annak vonzáskörzetében robbant le autójával? Mielőbbi, megbízható autószállításra, autómentésre lenne szüksége?

Autómentés, autószállítás Iklad

Autómentés, autószállítás Iklad

Hívjon minket az év bármely napján, legyen ünnepnap vagy akár hétvége, mi rendelkezésére állunk! Ügyfélszolgáltunk non-stop hívható! Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777

Modern eszközökkel felszerelt gépjárműparkunkkal személygépkocsik mellett vállaljuk a 3,5 tonna össztömeg alatti, pót -és lakókocsik, kisteherautók, kisbuszok, kamionok illetve motorkerékpárok elszállítását vagy helyszíni javítását is.

Autójának csak kisebb problémája van és ez miatt nem szeretne szervízbe menni? Autószállítás mellett nagyon jól felkészült, műszakilag jól képzett kollégáink helyszíni javítását is vállalnak. Gyors, megbízható munkát végeznek, lehet szó kerékcseréről, autója ajtónyitásáról, üzemanyag feltöltésről vagy motor beindítási problémáról. Keressen fel minket, ne habozzon!

Gondot jelent, hogy utasait is el kellene szállítani a meghibásodás helyszínéről? Mi ezt a gondot is levesszük a válláról! Többszemélyes autóinknak köszönhetően, utasainak sem kell az útszélén várakoznia!

Fő szempontjaink a szakértelem és a gyorsaság! Garantáljuk, hogy hívását követően akár 1 órán belül kiérkezik munkatársunk az Ön segítségére a megadott helyszínre!

Cégünk nemzetközi fuvarozással is foglalkozik, így ha külföldön ragadt le autójával, mi akkor is tudunk segíteni! Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi fuvarozásban is! Ezek mellett az autóink el vannak látva felelősség- és rakománybiztosítással! Sőt ha több autót szeretne elszállíttatni nekünk az se jelent gondot, hívjon bátran!

Ha a legolcsóbb, és a leggyorsabb autómentő, autószállító szolgáltatást keresi hívjon minket!

M3 autópálya autómentő