+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Kápolnán vagy annak közelébe keres autószállító szolgálatot a lerobbant autója mentéséhez? Megbízható, gyors, olcsó autószállító céget venne igénybe? Helyben javítható hibához keres kiváló szakembert?

Autómentés, autószállítás Kápolna

Autómentés, autószállítás Kápolna

Ne keressen tovább, hívjon minket! Egész évben non-stop ügyeletben várjuk hívását! Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777

Hívását követően akár 1 órán belül a helyszínre érkezünk, nálunk fontos a gyorsaság! Meghibásodástól függően a kollégánk a legjobb megoldást fogja nyújtani az Ön számára!

Jól felszerelt járműparkunknak köszönhetően az autószállításban, autómentésben nem csak a személygépjárművek, hanem kisbusz, kisteherautó, kamion, lakókocsi, pótkocsi és motorkerékpár elszállítását is vállaljuk. Ha útitásainak is meg kell oldani az elszállítását, többszemélyes autóinkkal ez is megoldható.

Autómentésen felül vállalunk helyszíni javításokat is, legyen az kerékcsere, autója ajtónyitása, motorbeindítás, üzemanyag feltöltés. Hívjon minket, ne habozzon és mi a gyorsan a segítségére sietünk!

A biztonság nálunk nagyon fontos, ezért autóink rendszeresen szervízeltek és karbantartottak, az autómentéshez szükséges minden felszereléssel rendelkeznek. Sőt minden gépjárművünk felelősség- és rakománybiztosítással van ellátva. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek autószállítás, autómentés terén.

Segíthetünk, abban az esetben is, ha külföldön ragadt le autójával! Nemzetközi fuvarozásban is nagy tapasztalattal rendelkező sofőrjeink egy gyors ügyintézés után már indulnak is az Ön segítségére a megadott helyszínre! Hívjon bátran!

Partnerkapcsolatainknak köszönhetően, ha azonnal folytatni szeretné útját, akkor csereautót tudunk biztosítani!

Megbízható, korrekt autószállító, autómentő szolgáltatást keres akkor hívjon minket!

M3 autópálya autómentő