+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Kerekharaszt vagy környékén keresi lerobbant autója számára a legjobb autómentő szolgálatot? Ne habozzon, hívjon minket, garantáljuk, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal!

Az autómentés, autószállítás mellett vállaljuk problémától függően gépjárműje gyors, helyszíni javítását, utasainak elszállítását, illetve szükség esetén csereautó biztosítását is!

Autómentés, autószállítás Kerekharaszt

Éjjel-nappal, az év minden napján működő telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Korszerű gépjárműparkunk lehetővé teszi, hogy személygépkocsik elszállítását mellett akár furgonok, kisteherautók, kisbuszok, pótkocsik, lakókocsik, kamionok, nyergesvontatók, illetve motorkerékpárok mentését is elvégezzük. Többszemélyes autóinkkal vállaljuk útitársai elszállítását is a meghibásodás helyszínéről.

Hívjon minket mihamarabb, hogy tapasztalt, magas szakértelemmel bíró kollégáink a lehető leggyorsabb, legjobb megoldást találják meg lerobbant gépjárműve számára. Meghibásodástól függően akár azonnal, helyben megoldjuk autójának ajtónyitását, kerékcseréjét, lemerült akkumulátor miatt motorbeindítását, vagy gépjárműve üzemanyag pótlását is.

Az idő Önnek is fontos? Hívását követően fél órán belül a megadott helyszínre érkezik  műszaki tapasztalattal rendelkező kollégánk, és a legmodernebb eszközökkel kezdi meg az autómentést, illetve javítást!

Autóink folyamatosan szervizelt, karbantartott, az autómentéshez szükséges professzionális felszereléssel, valamint felelősség- és rakománybiztosítással ellátva várják hívását. Mi garantáljuk a biztonságot!

Külföldön ragadt lerobbant autójával? Cégünk a belföldi autómentés mellett több éves rutinnal, nemzetközi fuvarozásban jártas sofőrökkel vállal külföldi autószállítást, autómentést is.

Hívjon minket, ha Kerekharaszt vagy környékén gyors, megbízható autómentőt, autószállítót keres!

M3 autópálya autómentő