+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

A Mátra területén robbant le gépjárművével? Autómentést keres a környéken, hogy a legközelebbi szervizbe vagy haza szállíttassa autóját? Vagy a helyszínen lenne szükséges gyors javításra?

Autómentés, autószállítás Mátra

Gépjárműve mentését, szállítását vállaljuk 24-es főút teljes vonalán, Mátrafüred, Sástó, Mátraháza, Galyatető, Kékestető, Parád, Parádsasvár, Bodony, Recsk, Bükkszék, Pétervására, Szarvaskő, Sirok,  Mátraszentistván, Mátraszentlászló és Mátraszentimre településekről, illetve környékükről. Hívását követően akár fél órán belül a helyszínre érkezünk!

Autómentő szolgáltatásunk az év bármely napján, non-stop várja hívását!

Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Ha gyors segítségre van szüksége személyautója, furgonja, kamionja, kisteherautója, kisbusza, pótkocsija vagy motorkerékpárja elszállításában, hívjon minket! Korszerű, az autómentéshez szükséges professzionális eszközökkel ellátott járműparkunkkal szakszerű és gyors segítséget tudunk nyújtani.

Önnek a biztonság is fontos szempont? Autószállító szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy bennünk nem csalódik! Valamennyi autónk felelősség- és rakománybiztosítással ellátott, kollégáink több éves vezetői rutinnal rendelkező sofőrök. Így garantáljuk Ön és autója biztonságát.

Magas műszaki ismeretekkel rendelkező munkatársaink akár a helyszínen, problémától függően, gyorsan orvosolják autója meghibásodását. Vállaljuk ajtónyitással, kerékcserével, gumi szervizeléssel, üzemanyag utántöltéssel, motorbeindítással kapcsolatos problémák megoldását. Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Többszemélyes gépjárműinknek köszönhetően utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni. Nálunk szükség esetén akár csereautó igénylésére is van lehetősége.

Cégünk belföldi szállítás mellet, nemzetközi autómentéssel, autószállítással is foglalkozik. A gyors ügyintézés után, tapasztalt kollegánk a lehető legrövidebb időn belül indul az Ön segítségére. Hívjon minket!

Ha gyors, szakszerű, biztonságos autószállító szolgáltatást keres kedvező áron, mi garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni!

M3 autópálya autómentő