+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Mezőkeresztes vagy környékén keres meghibásodott gépjárművéhez szakszerű autószállítást, autómentést a lehető leggyorsabban, kedvező áron?  Helyben megoldható műszaki problémáját szeretné megjavíttatni?

Autómentés, autószállítás Mezőkeresztes

Magasan képzett, műszaki ismeretekkel rendelkező munkatársaink az év minden napján, non-stop ügyeletben állnak rendelkezésére! 

Telefonszámunk:+36 (30) 977-4777.

Garantálni tudjuk, hogy a hívását követően a lehető leghamarabb, akár 45 percen belül a helyszínre érkezik szakemberünk, és a lehető legjobb megoldást megtalálva megoldja problémáját!

Cégünk autómentő szolgáltatásával vállalja személyautók szállítása mellett, akár 3,5 tonna alatti kisteherautók, kisbuszok, pótkocsik, illetve motorkerékpárok mentését, vagy problémától függően helyszíni javítását is.

Utasai is a meghibásodás helyszínén várakoznak? Gépjárműveinkkel egyszerre több személy elszállításáról is tudunk gondoskodni.

Biztonságos autószállítás érdekében, hívjon minket! Rendszeresen szervizelt, karbantartott gépjárműparkkal rendelkezünk, ahol mindegyik autó felelősség- és rakománybiztosítással rendelkezik. Munkatársaink magas műszaki szakértelemmel és több éves vezetői tapasztalattal bíró sofőrök. Nálunk fontos szempont a biztonság!

Helyben megoldható probléma miatt robbant le autójával? Nem akar órákat várni a javíttatás miatt! Hívjon minket, hogy modern eszközeinkkel kollégánk orvosolni tudja autója ajtónyitását, kerékcseréjét, gumi szervizelését, üzemanyag utántöltését, motorbeindítással kapcsolatos meghibásodását.

Cégünk a belföldi szállítás mellet, külföldi autószállításban is otthon van! Nemzetközi engedéllyel ellátott gépjárművekkel vállaljuk egy vagy akár több autó egyszerre való hazaszállítását a megadott helyszínről. Ne késlekedjen tovább, hívjon minket, hogy munkatársunk mielőbb az Ön segítségére indulhasson!

Gyors, szakszerű, biztonságos autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal várjuk hívását!

M3 autópálya autómentő