+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Nagygombos vagy közelében mondta fel autója a szolgálatot! Gyors autómentésre, autószállításra van szüksége? Helyben megoldható meghibásodáshoz keres szakszerű segítséget?

Ne várjon tovább! Hívja non-stop elérhető ügyfélszolgálatunkat, hogy munkatársunk mielőbb az Ön által megadott helyszínre érkezhessen!

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Autómentés, autószállítás Nagygombos | Sos autómentő Nagygombos

3,5 tonna tömeg alatti teherautóval, kisbusszal, motorkerékpárral, pótkocsival, lakókocsival, kamionnal robbant le? Személyautók mentése mellett minden kategóriában tudunk segíteni. Trélerrel vagy vontatva szállítást is megoldjuk!

Járműparkunknak köszönhetően többszemélyese autóinkkal utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni. Így nekik sem kell órákat várakozniuk a meghibásodás helyszínén.

Lehetőséget biztosítunk csereautó igénybevételére is, így Ön kollegánk kiérkezése után akár azonnal folytatni tudja útját. Hívjon minket mihamarabb!

Autósegély szolgáltatásunknak köszönhetően munkatársaink modern eszközrendszerrel felszerelt autóival érkeznek a helyszínre. Kisebb meghibásodás esetén akár a helyben orvosolják a problémát, és Önnek nem kell szerelőműhelyben kivárnia a javítási munkálatokat!

Helyben megoldjuk gumicseréjét, akkumulátor cseréjét, feltöltését, üzemanyag feltöltését, zárproblémáját. Az év bármely napján elérhetőek vagyunk.

Cégünk a külföldön bajba jutott sofőröknek is segítséget nyújt, ha autómentésről, autószállításról van szó! Nemzetközi tapasztalataink, rutinos kollegáink a biztosíték arra, hogy bennünk nem fog csalódni. Hívását követően azonnal indulunk a megadott címre!

Hívjon minket, ha szakszerű, gyors, megbízható autómentőt, autószállítót, autósegélyt keres Nagygomboson vagy közelében!

M3 autópálya autómentő