+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Ózd vagy vonzáskörzetében mondta fel műszaki hiba miatt az autója a szolgálatot? Azonnali, szakszerű és megbízható autószállításra, autómentésre lenne szüksége? Problémáját helyben szeretné, ha megoldanák?

Mi garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni! A lehető leggyorsabban, a legjobb megoldást tudjuk megkeresni Önnek!

Autómentés, autószállítás Ózd

Ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal, az év bármely napján áll a rendelkezésére!

Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Nem akar órákat várni a segítség megérkezéséig? A hiba elhárítása után folytatni szeretné útját? Hívásától számítva akár 1 órán belül a helyszínre érkezünk műszaki szakemberünkkel, és problémától függően elszállítjuk, vagy helyben orvosoljuk gépjárműve meghibásodását. Hívjon minket!

Különböző kategóriás járműveinknek köszönhetően nemcsak személyautók szállítását tudjuk elvállalni, hanem kisteherautók, kisbuszok, utánfutók, furgonok, kamionok, lakókocsik, motorkerékpárok mentését is elvégezzük. Utasainak elszállításáról sem kell Önnek gondoskodnia. Mi megoldjuk ezt a problémát is. Többszemélyes gépjárműveinkkel útitársait is elvisszük a megadott helyre.

Magasan képzett, műszaki ismeretekkel rendelkező munkatársainknak köszönhetően az autószállítás, autómentés mellett vállaljuk autója ajtónyitását, kerékcseréjét, motorbeindítását, üzemanyag feltöltését azonnal a helyszínen.

Hosszabb időt igénylő javítási munka esetén nálunk csereautó igénybevételére is lehetősége van!

Garantáljuk, hogy szolgáltatásunkban nem fog csalódni! Gépjárműveink folyamatosan szervizeltek, az autómentéshez szükséges műszaki eszközökkel felszereltek, valamint vagyon és felelősségbiztosítással ellátottak. Munkatársaink több éves vezetői rutinnak és magas műszaki ismeretekkel rendelkeznek.

Hívja autómentő, autószállító szolgáltatásunkat, hogy 1 órán belül megoldjuk problémáját!

M3 autópálya autómentő