+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Pálosvörösmart község vagy annak környékén robbant le autójával? Autószállító, autómentő szolgálatot keres? Nem akar, órákat várakozni mire kiérkezik a segítség? Meghibásodása nem olyan nagy, akár helyben javítható?

Autómentés, autószállítás Pálosvörösmart

Autómentés, autószállítás Pálosvörösmart

Cégünk több éve sikeresen működik, így biztos, hogy nem fog bennünk csalódni. Jól képzett szakembereink, modern műszaki felszereléssel ellátott gépjárműparkunk a garancia a minőségi szolgáltatásra.

Non-stop ügyfélszolgálatunk: +36 (30) 977-4777

Hívása után azonnal a helyszínre sietünk a segítségére. Vállaljuk személyautók, kisbuszok, kisteherautók, pót- vagy lakókocsik, kamionok, munkagépek illetve motorkerékpárok szállítását, mentését. Telefonos megkeresés után a megfelelő autónkkal indulunk a megadott helyszínre és vontatva vagy akár trélerrel megkezdjük az autója mentését.

Utastársai elszállításról is tudunk gondoskodni többszemélyes autóinknak köszönhetően. Így nem kell útitársainak több órát várakoznia az útszélén.

Ha nem szeretné megszakítani az útját, akkor csereautóról is tudunk gondoskodni.

Kisebb, helyben megoldható műszaki problémája esetén helyszíni javítást vállalunk legyen szó kerékcseréről, motorbeindításról, zárnyitásról, üzemanyagpótlásról, akkumulátor feltöltésről. Hívjon minket telefonszámunkon és mi korszerű eszközrendszerrel ellátott gépjárművel azonnal indulunk a segítségére.

Egész évben várjuk hívását, legyen akár hétvége vagy ünnepnap, mi non –stop ügyeletben várjuk bajba jutott ügyfeleink hívását.

Ha esetleg külföldön ragadt le autójával, mi akkor is tudunk segíteni! Gyors ügyintézés után nemzetközi fuvarozásban jártas sofőrjeink azonnal a segítségére indulnak!

Hívjon minket, ha Pálosvörösmart vagy környékén keres megbízható, olcsó, gyors autószállító, autómentő szolgáltatást!

M3 autópálya autómentő