+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Cserben hagyta autója Pétervására területén vagy környékén? Utazás közben hibásodott meg gépjárműve, és a lehető leggyorsabban szakszerű autómentésre, autószállításra lenne szüksége?

Autómentés, autószállítás Pétervására

Hívjon minket, ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában, az év bármely napján várja hívását a következő telefonszámon: +36 (30) 977-4777.

Garantáljuk, hogy hívását követően a lehető rövid határidőn belül a helyszínre érkezünk, és elszállítjuk autóját, vagy esetlegesen a helyszínen megoldható hiba esetén orvosoljuk problémáját.

Korszerű járműparkunknak köszönhetően személygépkocsik, 3,5 tonna össztömeg alatti teherautók, kisbuszok, lakókocsik, pótkocsik, vagy akár motorkerékpárok mentését is vállalni tudjuk. Többszemélyes autóinkkal lehetőség van utastársai elszállítására is. Mindenre megoldást kínálunk!

Több éve sikeresen működő vállalkozásunk magasan képzett műszaki szakemberekből álló csapattal dolgozik. Így problémától függően gyors, helyszínen való ajtónyitását, kerékcseréjét, motor beindítását, üzemanyag pótlását próbálunk azonnal megoldani. Így Önnek nem kell órákat szervizben várakoznia, szinte azonnal folytathatja útját!

Cégünk a gyorsaság, a kedvező ár, a műszaki szakértelem mellett a biztonságra is hangsúlyt fektet! Gépjárműink csakis rendszeresen karbantartott, szervizelt állapotban, az autómentéshez szükséges modern műszaki felszereléssel, eszközökkel ellátva indulnak segítséget nyújtani. Ez mellett pedig mindegyik felelősség- és rakománybiztosítással van ellátva, így garantáljuk az Ön és autója biztonságát.

Igény szerint, partnerkapcsolatainknak köszönhetően csereautó igénylésére is lehetőség van, hogy azonnal folytathassa útját!

Autómentés, autószállítás gyorsan, ügyfélbarát áron, megbízható minőségben! Hívjon minket!

M3 autópálya autómentő