+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autójával Sirok területén vagy környékén robbant le? Minél előbb szakszerű segítségre lenne szüksége? Utastársai elszállításáról is gondoskodnia kell?

Autómentés, autószállítás Sirok

Hívja ügyfélszolgálatunkat, hogy a lehető leghamarabb a helyszínre érkezzünk! Az év bármely napján, non-stop ügyeletben állunk rendelkezésére!

Autómentő, autószállító szolgáltatásunk telefonszáma: +36 (30) 977-4777.

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal a háta mögött várja azon ügyfelek hívását, akiknek utazás közben autója meghibásodása miatt gyors, szakszerű, ügyfélbarát, de ezek mellett megbízható autómentésre, autószállításra van szükségük.

Korszerű járműparkunkkal vállaljuk személyautók mellett 3,5 tonna össztömeg alatti teherautók, kisbuszok, lakó- és pótkocsik, utánfutók, motorkerékpárok szállítását is. Akár egyszerre több autó elszállítására is lehetőséget biztosítunk.

Modern műszaki eszközeinknek és tapasztalt szakembereinknek köszönhetően lehetőség szerint helybeni problémamegoldás is lehetséges. Ha autója kerékcseréjéhez, ajtajának zárnyitásához, lemerült akkumulátor miatti motorbeindításához, tankjának üzemanyag feltöltéséhez keres gyors, szakszerű segítséget, ne keresgéljen tovább, hívjon minket!

Ha a hosszadalmas javítási munkálatokat nincs ideje kivárni, folytatni kell az útját, nálunk csereautó igénybevételére is lehetőség van! Nem ismerünk lehetetlent!

Többszemélyes autóinkkal nemcsak gépjárműve, hanem utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni. Így ezt a terhet is levesszük a válláról!

Ne várjon tovább, ha lerobbant, ha nem indul! Mielőbb hívja éjjel-nappal működő telefonszámunkat, hogy a lehető leghamarabb a helyszínre érkezve segíthessünk Önnek!

Ha szakszerű, megbízható, ügyfélcentrikus autómentést, autószállítást keres, jó helyen jár!

M3 autópálya autómentő