+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Szada területén vagy környékén akadt el meghibásodott autójával? Gyors, szakszerű autómentésre, autószállításra lenne szüksége? Vagy a helyszínen megoldható műszaki problémához keres szakembert? Nincs ideje kivárni a javítási munkálatokat, csereautót szeretne igénybe venni?

Autómentés, autószállítás Szada

Mi segítünk Önnek megoldani problémáját! Éjjel-nappal működő szolgáltatásunknak köszönhetően gyorsan, megbízható megoldást találunk!

Hívjon minket az év bármely napján! Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Vállaljuk személyautók mentése mellett 3,5 tonna össztömeg alatti kisteherautók, kisbuszok, pótkocsik, lakókocsik, illetve motorkerékpárok mentését is. Akár egyszerre több autó elszállítása sem jelent akadályt.

Többszemélyes autóinkkal lehetőség van utasainak elszállítására is a megadott helyszínre!  Ne idegeskedjen tovább, hívjon minket, megoldjuk problémáját!

Hívja ügyfélszolgálatunkat, hogy magasan képzett szakemberünk gyorsan a helyszínre érkezhessen! A helyszínen orvosolni tudjuk, ha nem nyílik autója ajtaja, ha kereke defektet kapott, ha a tankból kifogyott az üzemanyag, ha lemerült az akkumulátor, és nem indul a motor. Így Önnek nem kell a hosszadalmas szervizmunkálatokat kivárnia, és a lehető leggyorsabban folytatni tudja útját.

Ön és autója biztonságát garantáljuk! Hogy hogyan? Gépjárműparkunkban csakis rendszeresen szervizelt, karbantartott, az autómentéshez szolgáló műszaki eszközökkel felszerelt autók állnak segítségre készen. Mindegyiket felelősség-és rakománybiztosítással látjuk el. Kollégáink pedig magasan képzett, tapasztalt szakemberek.

Abban az esetben, ha a meghibásodás helyszínen nem megoldható, de Önnek haladéktalanul folytatnia kell útját, partnerkapcsolatainknak köszönhetően, akár csereautó igénybevételét is lehetővé tesszük.

Ha gyors, megbízható, szakszerű autómentő, autószállító szolgáltatást keres, hívjon minket!

M3 autópálya autómentő