+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Tiszafüred vagy környékén hagyta cserben autója? Gyors segítségre lenne szüksége, hogy a legközelebbi szervizbe szállíttassa gépjárművét? Esetleg a helyszínen megoldható problémához hívna szakembert?

Hívja autómentő szolgáltatásunkat az év bármely napján, akár hétvégén, akár ünnepnapon!

Autómentés, autószállítás Tiszafüred

A nap 24 órájában működő telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Garantáljuk, hogy hívását követően egy órán belül autómentőnk a helyszínre érkezve szakszerű megoldást kínál problémájára.

Személyautója szállítása mellet vállaljuk furgon, kisteherautó, kisbusz, pótkocsi, lakókocsi, kamion, illetve motorkerékpár mentését is. Meghibásodástól függően magas szakértelemmel rendelkező kollégáink akár a helyszínen is orvosolni tudja gépjárműve problémáját.

Defektet kapott, és kerékcserére lenne szüksége? Nem nyílik autója ajtaja? Kifogyott az üzemagyag a tankból? Lemerült az akkumulátor? Ne várjon tovább, autószállító szolgáltatásunk mellett mi ebben is segítségére leszünk!

Korszerűen felszerelt járműparkunknak köszönhetően a biztonság is fontos szempont nálunk. Az autómentéshez szükséges műszaki eszközökkel felszerelt, folyamatosan szervizelt, jól karbantartott autóink mindegyike felelősség- és rakománybiztosítással vannak ellátva.

Minden perc számít? Gyors autómentőt keres! Hívjon minket mihamarabb, hogy egy órán belül a helyszínre érkezhessünk.

Többszemélyes autóink lehetővé teszik, hogy utasainak se kelljen a meghibásodás helyszínén várakozniuk.

Partnerkapcsolatainknak köszönhetően akár csereautó igénybevételét is biztosítjuk az Ön számára. Hívjon minket!

Autójával külföldön ragadt? Nálunk a külföldről való autószállítás sem jelent akadályt! Nemzetközi fuvarozásban jártas kollégáink a rövid ügyintézést követően indulnak a megadott helyszínre.

Hívjon minket a gyors, szakszerű és biztonságos autómentés érdekében a nap 24 órájában!

 

M3 autópálya autómentő