+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés az M3-as autópályán és környékén gyors kiérkezési idővel

Hirtelen leállt az autója az M3-as autópályán és nem tudja folytatni az útját? Önnek nem kell aggódnia egy percig sem. Elég, ha hívja ügyfélszolgálatunkat, és máris indulunk, hogy segítsünk Önnek kijutni a bajból!

Igyekszünk a legrövidebb időn belül a helyszínre érni, ahol kollégáink megállapítják, mekkora a probléma. Ha van rá lehetőség, mert kisebb a gond, a helyszínen elvégzik a javításokat. Így a kerékcsere, üzemanyag pótlás, zárnyitás, akkufeltöltés azonnal orvosolható. Ha komolyabb a meghibásodás, akkor elszállítjuk járművét a legközelebbi szervízbe vagy az Ön által kért helyre. A szállítás az Ön kívánságának megfelelően történhet vontatva vagy tréleresen.

Természetesen várjuk hívását az év bármely napján akkor is, ha nem személyautó meghibásodásról van szó, mivel autómentő és autósegély szolgáltatásunk kamion, munkagép, motorkerékpár, lakó és pót kocsi, nyergesvontató, teherautó szállítását is vállalja köszönhetően jól felszerelt gépparkunknak és szakértő munkatársainknak.

Az M3-as autópályán, ha bajba kerül, csak keressen minket, éjjel-nappal rendelkezésére állunk, még ünnepnapokon is!

Gyors, szakszerű autómentő szolgáltatásra van szüksége? Válasszon minket, hívja ügyfélszolgálatunkat, nem fogja megbánni!

M3 autópálya autómentő