+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés az M3-as autópályán gyors kiérkezéssel

Önnel is előfordulhat, hogy amikor az M3-as autópályán közlekedik autója egyszer csak leáll és nem tudja tovább folytatni útját. Ne essen pánikba, mert a megoldás egyszerű, hívjon minket, mi készséggel segítünk Önnek, bármi legyen is a probléma.

Hívása után a legrövidebb időn belül munkatársunk elindul Önhöz a helyszínre. Kiérkezése után felméri milyen nagy a meghibásodás mértéke, majd ezt követően, ha mód van rá, már a helyszínen elhárítja a problémát.  Ha a hiba komolyabb és nem javítható helyben, akkor kollégánk elszállítja autóját a legközelebbi szervízbe, vagy az Ön által megadott helyre.  Az Ön igényeinek megfelelően a szállítás lehet tréleresen vagy vontatva.  Amennyiben csereautót szeretne, természetesen azt is megoldjuk Önnek.

Jól felszerelt   járműparkunk és szakértő kollégáink tapasztalata lehetővé teszi, hogy az M3-as autópályán nemcsak személyautók, hanem más járművek: kamionok, lakó és pótkocsik, kisbuszok, munkagépek, teherautók, motorkerékpárok mentését és szállítását is vállalni tudjuk.

Ne feledje, ha az M3-as autópályán bajba kerül autójával, annyi a dolga, hogy hívjon minket, és mi azonnal indulunk, hogy mielőbb segíthessünk Önnek! Hívását a hét bármelyik napján várjuk, ne habozzon keressen minket! Bennünk nem fog csalódni, nálunk az ügyfél az első!

M3 autópálya autómentő