+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés az M3-as autópályán profi szakemberekkel, villámgyorsan

Az M3-as autópályán halad úti célja felé, amikor hirtelen leáll az autója és nem tud tovább menni? Semmi gond, Önnek csak annyi a dolga, hogy felhívja ügyfélszolgálatunkat, és kollégáink máris indulnak, hogy mielőbb segíthessenek!

Segélykérését követően a lehető leggyorsabban indulnak a megadott helyszínre munkatársaink. Megérkezésük után felmérik, mekkora a probléma. Amennyiben kisebb hibáról van szó, elvégzik a szükséges javításokat, hogy mielőbb folytathassa útját. Amennyiben nagyobb a baj és a helyszínen nem javítható a jármű, akkor elszállítjuk a legközelebbi szervizbe, vagy az Ön által kért helyre. A szállítás megoldható tréleresen vagy vontatva, ahogy az ügyfélnek jobban megfelel.

Abban az esetben is hívhat minket, ha az M3-as autópályán nem személyautójával, hanem más járművével akadna problémája! Kollégáink hozzáértése és rutinja, valamint modern járműparkunk biztosítják, hogy teherautók, munkagépek, motorkerékpárok, kamionok, lakó és pót kocsik, kisbuszok mentését és szállítását is vállaljuk.

Hogyha bajba kerül az M3-as autópályán, ne feledje, csak egy telefonhívás, és azonnal indulunk, hogy segíthessünk Önnek! Rendelkezésére állunk a hét minden napján, és ünnepnapokon is! Keressen minket, garantáltan meg lesz elégedve, mert nálunk az ügyfél az első!

M3 autópálya autómentő