+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés Ecsédi pihenő | M3 autópálya autómentő

Ha éppen az M3 autópályán halad útján az Ecsédi pihenőhelyen ( Héliosz büfé) vagy annak környékén, és hirtelen lerobban járműve, ne essen pánikba! Ha nem tud tovább menni, vagy helyben elvégezhető javításra van szüksége, esetleg el kell szállíttatni autóját, akkor hívja autómentő szolgáltatásunkat, hogy azonnal a segítségére siethessünk!

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk a következő: +36 (30) 977-4777

Hívása után a kollégánk a lehető leggyorsabban igyekszik a helyszínre érkezni, és a hiba feltárása után a legjobb megoldást javasolja Önnek.

A helyszínen megoldható probléma esetén autósegély szolgáltatásunk segítségével elhárítjuk a hibát, lehet az akár kerékcsere, gumihiba, zárprobléma, motorbeindítási gond, üzemanyagszint csökkenés. Korszerű felszereléssel és magas technikai tudással rendelkező munkatársaink elvégzik a javításokat a helyszínen, hogy Önnek ne kelljen feleslegesen egy szervizben várakoznia.

Hogyha nem javítható az adott hiba a helyszínen, akkor természetesen a legközelebbi szervizbe szállítjuk autóját. Folyamatosan szervizelt és korszerűen felszerelt járműparkunknak köszönhetően gyors, szakszerű autómentést és autószállítást biztosítunk. Vagyis nem csak személyautó szállítását vállaljuk, hanem pót-vagy lakókocsik, kisbuszok, motorkerékpárok, 3,5 tonna alatti teherautók, kamionok mentését is. Szükség szerint az utasok szállításáról is gondoskodunk.

Autómentő szolgáltatásunk nonstop hívható a hét minden napján!

Továbbá a nap 24 órájában hívhatja autómentő szolgáltatásunkat akkor is, ha az M3 autópályán az Ecsédi pihenőhelyen (Héliosz büfé) vagy környékén tréleres autómentésre van szüksége! Hívjon minket, és máris indulunk a helyszínre, hogy mielőbb segíthessünk Önnek! Bennünk nem fog csalódni, hívjon bátran!

M3 autópálya autómentő