+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Békésen halad Ecsegen vagy valahol a környékén, amikor autója leáll, és nem tudja folytatni útját?  Szüksége lenne szakszerű és mielőbbi segítségre?  El kellene szállítani az autóját vagy helyszíni javítással is megoldható a jelenlegi probléma?

Autómentés, autószállítás Ecseg.

Autómentő, autószállító non-stop szolgáltatásunkkal bármikor rendelkezésére állunk, éjjel és nappal az év bármely napján.

Autómentés, autószállítás Ecseg

Keresse ügyfélszolgálatunkat minél hamarabb, hogy mielőbb a megadott helyszínre érkezhessünk: +36 (30) 977-4777

Szolgáltatásunkat igénybe veheti akkor is, ha nem személyautóját akarja elszállíttatni, hanem más járműve esetében van ránk szüksége.  Vállaljuk kisbusz, furgon, kamion, pótkocsi, nyergesvontató vagy motorkerékpárja elszállítását is. . Hívjon minket, és akár 1 órán belül a helyszínen leszünk. Megfelelően felszerelt járműparkunk a minőségi szolgáltatás feltételeit biztosítja, hogy gyors és szakszerű segítséget nyújthassunk Önnek.

Ön a biztonságot is fontosnak tartja? Nyugodtabb lenne, ha ez az autószállítónak, autómentőnek is sokat számít?   Akkor nincs miért várnia, keressen minket! Nálunk minden járműnek kötelező az rendszeres szerviz és el vannak látva felelősség- és rakománybiztosítással is.

Kollégáink kiváló műszaki tudása és a sok éves tapasztalata lehetővé teszi, hogy a hiba nagyságától függően akár azonnal elhárítsák a kialakult problémát. Tehát a helyszínen elvégezzük gumiszervizelését, kerékcseréjét, ajtónyitását, üzemanyagpótlását, motorbeindítását is.

Természetesen nemcsak autója elszállításáról gondoskodunk, utasairól sem feledkezünk meg. Többszemélyes járműveinkkel őket is elszállítjuk, hogy ne kelljen órákig várakozniuk.

Autómentő szolgáltatás jó áron, gyorsan, szakszerűen és biztonságosan? Velünk ez lehetséges az év bármely napján 0-24-ig! Hívjon bennünket!

Ha Ecsegen és környékén robbant le, nem kell mást tennie, csak keressen minket és hívását követően akár 1 órán belül ott vagyunk, hogy segíthessünk Önnek!

Segítünk Önnek akkor is, ha az ország határain kívül kerül bajba, mivel a belföldi fuvarozás mellett nemzetközi autómentéssel, autószállítással is foglalkozunk. A gyors ügyintézés utána megfelelő műszaki tudással rendelkező kollégánk a nemzetközi fuvarozáshoz szükséges engedélyekkel indul el Önhöz.

Megbízható, gyors autómentőt keres kedvező áron? Ne tétovázzon, hívjon minket!

M3 autópálya autómentő