+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Gépjárművével Erdőtelek vagy környékén akadt el? Műszaki segítségre, autómentésre, autószállításra lenne szüksége? Mindezt minél hamarabb, olcsón, szakszerűen?

Autómentés, autószállítás Erdőtelek

Hívjon minket, megoldjuk problémáját! Az év bármely napján, a nap 24 órájában állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek!

Telefonszámunk: +36 (30) 977-4777.

Ne várakozzon az út mentén meghibásodott gépjárműve mellett órákon át! Mi garantáljuk, hogy kiérkezünk a helyszínre akár fél órán belül, és szakszerű segítséget nyújtunk! A lehető legpraktikusabb, leggyorsabb megoldást találjuk meg az Ön számára.

Járműparkunkban nemcsak személygépkocsi mentésére alkalmas gépjárművek vannak, hanem akár furgonok, kisteherautók, kisbuszok, pótkocsik, kamionok, nyergesvontatók, lakókocsik, illetve motorkerékpárok elszállításra megfelelők is. Többszemélyes autóinknak köszönhetően lehetőségünk van az ott ragadt útitársairól is gondoskodni.

Autó ajtónyitás? Kerékcsere? Üzemanyagpótlás? Lemerült akkumulátor? Gyors, helyszíni segítségre lenne szükség, hogy minél hamarabb folytatni tudja útját? Szakembereinknek ezek nem jelentenek gondot. A megfelelő technikai, műszaki eszközökkel felszerelve 1 órán belül kiérkeznek a helyszínre ás megkezdik a hiba elhárítását.

Nem ismerünk lehetetlent! Hívjon minket mihamarabb!

Fontos Önnek a biztonság? Számunkra is elengedhetetlen, hogy ügyfeleink 100%-ig megbízzanak bennünk. Ezért csakis rendszeresen szervizelt, karbantartott, az autómentéshez elengedhetetlen műszaki eszközökkel felszerelt gépjárművekkel végezzük az autószállítást. Továbbá minden autónk felelősség- és rakománybiztosítással van ellátva. Munkatársaink magas szakértelemmel, több éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Külföldi autószállítás esetén is tudunk segíteni! Legyen szó egy vagy több autó hazaszállításáról, mi mindent megoldunk!

Autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal a hét minden napján, ünnepnapokon is várjuk hívását!

M3 autópálya autómentő