+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés Kisasszonytéri pihenő | M3 autópálya autómentő

Az M3-as autópályán, a Kisasszonytéri pihenő mellett vagy annak környékén romlik el az autója, és nem tudja, hogyan tudna tovább menni? Vagy el kell szállíttatni kocsiját? Netán helyben orvosolható a probléma? Akkor kézen fekvő a megoldás. Hívja autómentő szolgáltatásunkat, hogy minél előbb segíthessünk!

Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, telefonszámunk: +36 (30) 977-4777

Kollégánk a legrövidebb időn belül kiérkezik Önhöz a megadott helyszínre, és a legmegfelelőbb megoldást fogja Önnek javasolni.

Igénybe veheti az autósegély szolgáltatásunkat, amennyiben a probléma megoldható a helyszínen. Ha motorbeindítási gond, üzemanyagszint csökkenés, kerékcsere, gumihiba, zárprobléma áll fenn, akkor rutinos, megfelelő műszaki ismeretekkel és modern eszközparkkal rendelkező munkatársaink a helyszínen elvégzik a szükséges javításokat, hogy Önnek ne kelljen szervizben várakoznia, és mielőbb folytathassa útját.

Hogyha nincs lehetőség az azonnali javításra, akkor lehetőség van arra, hogy elszállítsuk autóját a legközelebbi javítóműhelybe. Természetesen nemcsak személyautók szállítását végezzük, lehetőség van kamionok, motorkerékpárok,3,5 tonna alatti teherautók, pót-vagy lakókocsik, kisbuszok mentésére is. Bármilyen kategóriájú gépjármű esetében korrekt, szakszerű autómentést és autószállítást biztosítunk, mivel járműparkunk modern és folyamatosan szervizelt autómentőkből áll. Amennyiben szükséges, biztosítjuk az utasok elszállítását is.

Autómentő, autószállító szolgáltatásunk nonstop rendelkezésére áll a hét minden napján!

Ha tréleres autómentésre van szüksége az M3-as autópályán a Kisasszonytéri pihenőben vagy környékén, akkor hívjon minket! 0-24 óráig rendelkezésre állunk! Hívása után azonnal indulunk a helyszínre, hogy mielőbb segíthessünk. Hívjon bátran, és máris úton a segítség!

M3 autópálya autómentő