+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés Mezőszemerei pihenő | M3 autópálya autómentő

Az M3 autópályán a Mezőszemerei pihenő mellett vagy annak környékén jár autójával, mikor járműve lerobban? Ne essen pánikba, ha nem képes tovább menni, vagy el kell szállíttatni kocsiját, esetleg helyben elvégezhető problémája akadt! Hívja autómentő szolgáltatásunkat, hogy segíthessünk!

Nonstop hívható telefonszámunk minden nap elérhető: +36 (30) 977-4777

Munkatársunk hívása után a legrövidebb időn belül megérkezik Önhöz, felméri a problémát, és megkeresi a legjobb megoldást az Ön számára.

Ha a probléma a helyszínen megoldható, autósegély szolgáltatásunkkal megjavítjuk a hibát, legyen az motorbeindítási gond, üzemanyagszint csökkenés, zárprobléma, kerékcsere, gumihiba. Rutinos, kiváló szakembereink a rendelkezésükre álló korszerű eszközökkel gyorsan elvégzik a javításokat, hogy Önnek ne kelljen szerviben várakoznia, és folytathassa útját.

Ha nincs mód a helyszíni hibaelhárításra, akkor a legközelebbi szervizbe szállítjuk autóját. Természetesen nemcsak személyautók szállítását vállaljuk, hanem motorkerékpárok, kisbuszok, pót-vagy lakókocsik, kamionok, valamint 3,5 tonna alatti teherautók mentését is. A gyors és szakszerű autómentést és autószállítást bármilyen típus esetében modern, folyamatosan szervizelt járműveink biztosítják. Amennyiben szükséges, elszállítjuk az utasokat is.

Ne feledje, autómentő szolgáltatásunk rendelkezésére áll éjjel-nappal a hét minden napján!

Ha az M3 autópályán a Mezőszemerei pihenő környékén tréleres autómentésre van szüksége, akkor is hívjon minket! Azonnal indulunk a helyszínre, hogy segíthessünk! Hívjon bátran, nem fog csalódni bennünk!

M3 autópálya autómentő