+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés Nagyfügedi pihenő | M3 autópálya autómentő

Ha Ön a Nagyfügedi pihenőhelyen vagy annak környékén halad járművével, ami egyszer csak lerobban, nincs oka pánikra! Amennyiben nem tud tovább haladni, de helyben megoldható problémája van, vagy netán el kell szállíttatni autóját, akkor hívja autómentő szolgáltatásunkat, hogy minél előbb segíthessünk!

Telefonszámunk éjjel-nappal elérhető: +36 (30) 977-4777

Munkatársunk a lehető leghamarabb megérkezik Önhöz a megfelelő járművel, és természetesen a legjobb megoldást ajánlja az Ön számára.

A helyszínen orvosolható probléma esetén autósegély szolgálatunk segítségével elhárítjuk a hibát, legyen az gumihiba, zárprobléma, motorbeindítási gond, kerékcsere, üzemanyagszint csökkenés. Jól felkészült, tapasztalt, és korszerű eszközökkel ellátott kollégáink a helyszínen elvégzik a javításokat, így nincs szükség a szervizben való várakozásra.

Ha sincs mód a helyben történő javításra, akkor elszállítjuk járművét a legközelebbi szervizbe. Vállaljuk személyautók szállítása mellett 3,5 tonna alatti teherautók, motorkerékpárok, kamionok, pót-vagy lakókocsik, valamint kisbuszok mentését is. Minden típus esetében gyors, hatékony autómentést és autószállítást biztosítunk, köszönhetően modern és jól szervizelt autómentőinknek. Ha szükséges, akkor az utasok elszállítását is megoldjuk. Hívjon minket!

Ha bajba kerül, jusson eszébe szolgáltatásunk, ami nonstop rendelkezésére áll!

Ne habozzon hívni minket akkor sem, ha az M3 autópályán, a Nagyfügedi pihenőben vagy annak környezetében tréleres autómentésre van szüksége! Hívását 0-24-óráig fogadjuk, és rögtön a megadott helyszínre indulunk, hogy mielőbb segíthessünk! Hívjon minket, segítünk!

M3 autópálya autómentő