+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentés Rekettyés pihenő | M3 autópálya autómentő

Nem kell elkeserednie, ha az M3 autópályán a Rekettyési pihenőhelyen vagy annak környékén autója váratlanul felmondja a szolgálatot. Amennyiben nem tud tovább haladni, vagy helyben elvégezhető a probléma, netán el kell szállíttatni járművét, akkor hívja autómentő szolgáltatásunkat, hogy segítséget nyújthassunk Önnek!

Nonstop hívható telefonszámunk: +36 (30) 977-4777

Kollégánk a lehető leggyorsabban a helyszínre siet, és a legjobb megoldást fogja ajánlani Önnek.

Autósegély szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a helyszínen megoldható problémát elhárítsuk, legyen az kerékcsere, gumihiba, zárprobléma, motorbeindítási gond vagy üzemanyag szint csökkenés. Korszerű eszközökkel, és magas műszaki ismeretekkel rendelkező munkatársaink helyben elvégzik a javításokat, így szervizben való várakozás és idegeskedés nélkül folytatni tudja útját.

Ha nem végezhető el a helyszínen a javítás, akkor természetesen elszállítjuk gépkocsiját. Lehetőség van a személyautók szállítása mellett kisbuszok, pót-vagy lakókocsik, motorkerékpárok, kamionok, valamint 3,5 tonna alatti teherautók mentésére is. Bármilyen kategóriában szakszerű, gyors autómentést és autószállítást garantálunk folyamatosan szervizelt és korszerű autómentőinknek köszönhetően. Az utasok elszállítását is biztosítjuk, amennyiben ez szükséges.

Éjjel-nappal rendelkezésre áll autómentő szolgáltatásunk a hét mindennapján!

Ha az M3 autópálya mentén a Rekettyés pihenőben vagy környékén tréleres autómentésre van szüksége, csak hívjon minket! Várjuk hívását a nap 24 órájában, mi készséggel segítünk. Hívása után azonnal a helyszínre sietünk! Hívjon minket, nem fog csalódni!

M3 autópálya autómentő