+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Tarnabodon vagy környékén autózva robbant le kocsija és nem tud tovább menni?   El kellene szállítani az autóját vagy helyszíni javítással is megoldható lenne problémája? Gyors, szakszerű segítségre lenne szüksége?

Autószállítás, autómentés Tarnabod!

Autómentő, autószállító non stop szolgáltatásunk, éjjel-nappal az év bármely napján áll rendelkezésére áll!

Autómentés, autószállítás Tarnabod

Keresse ügyfélszolgálatunkat minél hamarabb, hogy a lehető leggyorsabban ki mehessünk a megadott helyszínre: +36 (30) 977-4777

Más jármű elszállítását is vállaljuk személyautóján kívül, legyen az kisbusz, motorkerékpár, kamion, furgon, pótkocsi, vagy nyergesvontató.  Akár 1 órán belül is kiérkezünk a helyszínre hívása után. Jól felszerelt járműparkunknak biztosíték arra, hogy gyors és szakszerű segítséget tudunk nyújtani.

Ön szem előtt tartja a biztonságot is? És fontos Önnek, hogy az autószállító, autómentő számára is meghatározó szempont legyen ugyanez?   Akkor nincs más dolga, mint minket hívnia! A mi járműveink folyamatosan szerviz alatt vannak, és el vannak látva felelősség- és rakománybiztosítással is.

Rutinos, jól képzett munkatársaink a helyszínre érkezve a hiba nagyságától függően akár azonnal megoldják a problémát. Elvégezzük kerékcseréjét, ajtónyitását, üzemanyagpótlását, gumiszervízelését, motorbeindítását is.

Többszemélyes járműveinknek köszönhetően, gondoskodunk utasairól is, hogy ne kelljen több órát várakozniuk.

Ha Ön szakszerű, gyors, biztonságos autómentő szolgáltatást keres megfelelő áron, akkor hívjon minket az év bármely napján 0-24ig!

Tarnabod és környékén hibásodott meg autója?  Hívjon minket és hívását követően akár 1 órán belül segítségére érkezünk!

A belföldi fuvarozás mellett nemzetközi autómentéssel, autószállítással is foglalkozunk. Ha külföldön kerül bajba, egy gyors ügyintézés után szakértő munkatársunk természetesen a nemzetközi fuvarozáshoz szükséges engedélyekkel indul az Ön segítségére.

Kedvező áron keres gyors, megbízható autómentőt?  Hívjon minket bátran!

M3 autópálya autómentő