+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Ne essen kétségbe, Tarnamérán vagy valahol a környékén meghibásodik gépkocsija és nem tudja az útját folytatni! Gyors segítségre volna szüksége?  Helyszíni javítással is megoldható problémája vagy esetleg el kellene szállítani autóját?

Autómentés, autószállítás Tarnaméra. Minket keressen!

Autómentő, autószállító szolgáltatásunk az év minden napján, éjjel-nappal áll rendelkezésére!

Autómentés, autószállítás Tarnaméra

Minél előbb keresse fel ügyfélszolgálatunkat, hogy ki mehessünk a megadott helyszínre: +36 (30) 977-4777

Természetesen más járműi elszállítását is vállaljuk, nem csak személyautóját, legyen az akár furgon, kisbusz pótkocsi, nyergesvontató, motorkerékpár vagy kamion. Hívása után akár 1 órán belül is kié a helyszínen lehetünk. Remekül felszerelt járműveinknek köszönhetően szakszerű és gyors segítséget tudunk nyújtani.

A  biztonság Önnél meghatározó tényező?  Olyan autószállító, autómentőt keres, ahol ez szintén fontos? Nem kell tovább keresni, minket Járműveink és el vannak látva felelősség- és rakománybiztosítással, valamint rendszeres szervizelés alatt állnak!

Munkatársaink kiemelkedő műszaki ismeretekkel rendelkeznek, így a helyszínen a hiba nagyságától függően akár azonnal megoldják a fennálló problémát. legyen az motorbeindítás, kerékcsere, gumiszervizelés, üzemanyagpótlás vagy akár ajtónyitás.

Ha Ön nem egyedül utazik, útitársait is elszállítjuk többszemélyes járműveinkkel, így nem kell órákat várakozniuk.

Ha minőségi, kedvező áru, biztonságos és gyors autómentő szolgáltatást keres, akkor hívjon bennünket, az év bármely napján 0-24-ig rendelkezésére állunk!

Tarnaméra és környékén robbant le autója? Ne essen pánikba, hívjon minket és hívását követően akár 1 órán belül segítségére sietünk!

Cégünk nem csak belföldi autómentéssel, autószállítással foglalkozik. Ha külföldön kerül bajba, akkor sincs más dolga, mint hogy hívjon minket! Gyors ügyintézés után rutinos és nagy szakértelemmel rendelkező kollégánk a nemzetközi fuvarozáshoz szükséges engedélyekkel indul az Ön segítségére.

Gyors, megbízható autómentőt keres kedvező áron? Ne habozzon, hívjon minket!

M3 autópálya autómentő