+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Tarnaörs település vagy annak vonzáskörzetében akadt el autójával? Olcsó, gyors, megbízható autómentő, autószállító szolgáltatásra lenne szüksége? Esetleg kisebb helyben javítható problémájához kellene szakember?

Autómentés, autószállítás Tarnaörs

Autómentés, autószállítás Tarnaörs

Hívjon fel minket, hogy gyors segítséget nyújthassunk: +36 (30) 977-4777

Szolgáltatásunk az év bármely napján elérhető, hétvégén és ünnepnapokon is! Hívását követően akár fél óra alatt is a helyszínre érkezik munkatársunk, így nem kell több órát várakoznia a meghibásodás helyszínén.

Nem csak személyautók elszállításában tudunk segíteni, hanem kisbuszok, kamionok, kisteherautók, munkagépek, lakókocsik, pótkocsik, nyergesvontatók és motorkerékpárok mentésében is. Megkeresése után munkatársunk ezeknek megfelelően fog az ehhez szükséges felszereléssel és járművel érkezni a helyszínre. Többszemélyes autóinknak köszönhetően, ha többen utaztak akkor utasai elszállításáról is gondoskodunk Ön helyett. Így nekik se kell órákat ácsorognia az útmentén.

Ha esetleg csereautóra lenne szüksége, partnerkapcsolatainknak köszönhetően, az is megoldható! Így azonnal folytathatja útját!

Autójának csak kisebb meghibásodásához szeretne szakszerű, gyors segítséget? Minél hamarabb folytatni szeretné megkezdett útját? Hívjon minket és kollégánk azonnal a helyszínre indul az Ön segítéségre! Legyen akár kerékcsere, üzemanyagpótlás, motorbeindítás vagy épp akkumulátor feltöltés. Munkatársaink nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek, így Önnek a legjobb megoldást fogják nyújtani!

Esetleg külföldön tartózkodik és ott akadt el gépjárművével? Keressen minket nyugodtan ez esetben is! Munkatársaink nemzetközi fuvarozásban is otthon vannak.

Nem kell órákat várakoznia, ha elakadt Tarnaörs vagy annak környékén, csak keressen fel minket és mi segítünk!

M3 autópálya autómentő