+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Tenk vagy valahol a környékén leállt az autója, és nem tud tovább haladni? Gyors, szakszerű segítségre volna szüksége? El kellene szállítani az autóját, esetleg helyszíni javítással is megoldható műszaki gondja?

Autómentés, autószállítás Tenk! Hívjon bennünket!

Autómentő, autószállító szolgáltatásunk rendelkezésére áll éjjel-nappal az év bármely napján a nap bármely órájában!

Autómentés, autószállítás Tenk

Minél előbb hívja ügyfélszolgálatunkat, annál hamarabb kiérkezünk a megadott helyszínre:  +36 (30) 977-4777

Szolgáltatásunk nem korlátozódik kizárólag személyautója elszállítására, más típusú járművét is elvisszük, legyen az kamion, furgon, kamion, kisbusz, motorkerékpár,  nyergesvontató vagy pótkocsi. Hívását követően akár 1 órán belül a helyszínre érkezünk. Minden igényt kielégítő. járműparkunknak biztosítja, hogy szakszerű és gyors segítséget nyújthassunk Önnek.

Ön a biztonságot is szem előtt tartja? Szeretne olyan autószállító, autómentőt találni, ahol ez szintén lényeges? Akkor természetesen minket keressen Járműveink megfelelően szervizeltek, valamint el vannak látva felelősség- és rakománybiztosítással.

Kiváló műszaki képzettséggel rendelkező kollégáink a helyszínre érve felmérik a problémát, és akár azonnali megoldást nyújtanak a hiba mértékétől függően.  Így a helyszínen megoldjuk kerékcseréjét, ajtónyitását, üzemanyagpótlását, motorbeindítását, gumiszervizelését is.

Megfelelően gondoskodunk utasairól is többszemélyes járműveinkkel, így nekik sem muszáj órákat várakozniuk.

Ha Ön jó áron gyors, megbízható, biztonságos autómentő szolgáltatást keres, akkor hívjon minket fel az év bármely napján 0-24-ig!

Tenk és környékén hibásodott meg gépkocsija? Akkor keressen minket és hívása után akár 1 órán belül a helyszínre érkezünk.

Szolgáltatásunk nem csak belföldön érhető el, nemzetközi autómentéssel, autószállítással is foglalkozunk. A gyors ügyintézés után jól képzett, rutinos munkatársunk természetesen a nemzetközi fuvarozáshoz szükséges engedélyekkel indul az Ön segítségére.

Ha Ön Megbízható, gyors autómentőt keres, megfelelő áron akkor hívjon minket bátran!

M3 autópálya autómentő