+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autómentő szolgáltatás gyorsan, megbízható szakemberekkel az M3-as autópályán

Épp az M3-as autópályán halad mikor megadja magát a gépjárműve? Azonnali segítségre lenne szüksége? Ez esetben keressen fel minket. Az M3-as autópálya és környékén mi vagyunk a legmegbízhatóbb autómentő szolgáltatás. Hívhat minket az év bármely napján.

Hívása után kollégánk, amilyen gyorsan csak lehet a helyszínre siet. Megérkezése után felméri autója állapotát, és problémától függően eldönti, hogy megoldható-e a helyszíni javítás, vagy el kell szállítani a gépjárművet a legközelebbi szervizbe. Jól képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink a helyszínen több fajta javítást is képesek elvégezni. Ilyen például az akkumulátor feltöltés, kerékcsere, üzemanyagpótlás és a motorbeindítás is.

Ha az autóját el kell szállítani, azt tudjuk vállalni vontatva és tréleresen is. Amennyiben igényt tart rá, csereautót is tudunk biztosítani.

Többen utaztak? Utasai elszállítását is meg kellene oldani? Ebben is tudunk segíteni. Többszemélyes autóinkkal elszállítjuk ott ragadt utasait is.

Nagyon jól felszerelt gépjárműparkunknak köszönhetően személyautók mellett más járműveket is el tudunk szállítani. Többek között motorkerékpárokat, lakókocsikat, nyergesvontatókat, és munkagépeket is.

Megbízható, korrekt autómentő, autószállító szolgáltatás az M3-as autópálya és környékén.

M3 autópálya autómentő