+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Autószállítás az M3-as autópályán és környékén, kiváló szakemberekkel

Bármikor megtörténhet Önnel is, hogy az M3-as autópályán halad, amikor hirtelen leáll járműve, és nem tudja folytatni útját. Aggodalomra semmi ok, mert nem kell mást tennie, mint minket hívnia, és mi mindenben segítünk Önnek!

Hívását követően szakértő kollégáink máris útnak indul, hogy mielőbb segíthessen Önnek. A helyszínre érve felmérik a meghibásodás mértékét, és amennyiben lehetséges, helyben elvégzik a javításokat. Ha a probléma komolyabb, és a hiba nem hárítható el a helyszínen, akkor elszállítjuk autóját a legközelebbi szervízbe vagy az Ön által megjelölt helyre. A szállítást végezhetjük vontatva vagy tréleresen, ahogy Ön szeretné!

Modern, jól felszerelt járműparkunk, valamint munkatársaink szakértelme és tapasztalata lehetővé teszi, hogy az M3-as autópályán nem csak személyautók, hanem más járművek: kamionok, teherautók, lakókocsik, nyergesvontatók, munkagépek, motorkerékpárok, kisbuszok stb. mentését és szállítását is vállalni tudjuk.

Ha az M3-as autópályán bajba kerül, ne feledje, csak hívnia kell minket, és mi a legrövidebb időn belül indulunk, hogy segíthessünk Önnek! A hét minden napján készséggel állunk rendelkezésre, keressen minket bátran! Nem okozunk Önnek csalódást, mert nálunk az ügyfél a legfontosabb!

M3 autópálya autómentő