+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Gyors autómentés az M3-as autópályán

Az M3-as autópályán autózik, amikor is lát egy meghibásodott autót vagy egy balesetet, és elgondolkozik, hogy ez akár Önnel is megtörténhet? És ilyen esetben jó lenne, ha tudna kihez segítségért fordulni?

Akkor hívjon minket. Mi sok éves tapasztalattal rendelkezünk autómentés, autószállítás terén. Az M3-as autópálya és vonzáskörzetében mi vagyunk az elsők.

Esetleg csak kisebb a meghibásodás? Ez esetben a helyszínen orvosoljuk a problémát. Helyszíni javításba belefér a kerékcsere, motorbeindítás, autója zárnyitása, és az akkumulátor feltöltés is.

Munkatársaink mind magasan képzettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek autómentés terén.

Természetesen, ha nagyobb a baj, akkor a legközelebbi szervizbe szállítjuk a gépjárművét. Ha igényli, akkor csereautót is tudunk biztosítani, így gyorsan folytathatja az útját.

Esetleg többen utaztak a gépjárműben? Akkor is tudunk segíteni. Többszemélyes autóinkkal elszállítjuk a helyszínről az utastársait.

Modern gépjárműparkunknak köszönhetően személygépjárművek mellett vállaljuk még más autók, járművek elszállítását is, mint például: kisbuszok, kisteherautók, kamionok, munkagépek, motorkerékpárok és munkagépek.

Korrekt, megbízható autószállító, autómentő szolgáltatás az M3-as autópálya és környékén!

M3 autópálya autómentő