+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com
Gyors autószállítás az M3-as autópályán

Utazhatunk reggel vagy este, hétköznap vagy hétvégén, munkanap vagy ünnepnap, az M3-as autómentő csapata bármikor elérhető a nap 24 órájában.

A műszaki meghibásodások, balesetek önmagukban is nagy bosszúságot okoznak. Gyors, megbízható szolgáltatásunkkal megkönnyítjük a bajba jutott sofőrök dolgát, hiszen éjjel-nappal elérhetőek vagyunk és a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezünk. Kisebb meghibásodások esetén szervizautónkkal helyszíni javításokat is el tudunk végezni, egyéb esetben pedig akár egy közeli szervizbe vagy a megadott helyszínre szállítjuk gépjárművét.

Személyautók mellett egyéb járművek tréleres vagy vontatva szállítását is vállaljuk. Autómentéshez, autószállításhoz az egész M3-as vonalán gyors megoldást biztosítunk!

Az M3-as autópálya Magyarország egyik legforgalmasabb sztrádája. Így nem csoda, hogy naponta több balesettel, műszaki meghibásodással találkozunk. Csapatunkkal törekszünk arra, hogy autósegély szolgáltatásunk révén a lehető legjobb megoldást találjuk meg a bajba jutott gépjárművezetőknek, hogy mielőbb folytathassák útjukat. Kerékcsere, gumijavítás, akkumulátor feltöltés, zárprobléma, üzemanyagpótlás miatt keressen minket elérhetőségünkön!

Az autók műszaki meghibásodását elkerülni szinte lehetetlen. De egy jól szervizelt, karbantartott autónál kevesebb az esély, hogy egy nem vár probléma kényszerítsen minket megállásra utazásunk során. Érdemes ezért rendszeresen átvizsgálni autón kerekeit, a folyadékszinteket, fényszórók állapotát, és a megfelelő időközönként szakembernek megmutatnunk és az ajánlott alkatrészeket, folyadékokat lecseréltetni vele.

Ha mégis megtörténik a baj, akkor autómentő, autószállító gépparkunk az év minden napján készenlétben áll, hogy az M3-as autópályán segítsen a sérült vagy lerobban gépjárművel elszállításában, mentésében.

 

M3 autópálya autómentő