+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Gyors szerviz az M3-as autópályán és környékén

Önnel is megtörténhet, hogy az M3-as autópályán közlekedik autójával, amikor valamilyen műszaki probléma miatt járműve leáll, és nem tud tovább menni. Nem kell aggódnia, mert ha hívja ügyfélszolgálatunkat, máris úton van a segítség!

Hívását követően szakemberink a legrövidebb időn belül indulnak a helyszínre, hogy mielőbb segíthessenek Önnek. Odaérve elsőként felmérik a meghibásodás mértékét. Kisebb probléma esetén a helyszínen megszüntetik a hibát, legyen az akkumulátor feltöltés, üzemanyagpótlás, gumiprobléma. Amennyiben komolyabb a baj, elszállítják járművét a legközelebbi javítóműhelybe vagy ahová Ön kéri.

A szállítás vontatva vagy tréleresen történik, ahogy Ön szeretné. Szükség esetén csereautót is biztosítunk.

Autómentő és autószállító szolgáltatásunk akkor is rendelkezésére áll, ha nem személyautóval közlekedik. Modern, jól felszerelt járműparkunk, valamint kollégáink szakértelme és rutinja lehetővé teszi, hogy vállalni tudjuk kamionok, motorkerékpárok, kisbuszok, munkagépek, teherautók stb. mentését és szállítását is.

Ne feledje, ha bajba kerül az M3-as autópályán, hívjon miket, és mi azonnal a segítségére sietünk! Hívhat minket éjjel-nappal a hét bármelyik napján, hétvégén és ünnepnapokon is! Nálunk az ügyfél az első, mi sosem hagyjuk cserben! Keressen minket bátran!

M3 autópálya autómentő