+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

M3-as autópálya autómentés, gyorsan, korrekt autószállítóval

Sokat közlekedik az M3-as autópálya és környékén? Látott már sok balesetet és meghibásodást is? Azon gondolkodik, ez akár Önnel is megtörténhet? Ilyenkor jól jönne egy autómentő, autószállító telefonszáma?

Akkor keressen fel minket! Bennünk garantáltan nem fog csalódni!

Vállalkozásunk sok éves tapasztalattal rendelkezik autószállítás, autómentés terén. Szakembereink mind nagyon jól képzettek, ezen felül pedig modern gépjárműparkkal rendelkezünk.

Hívása után munkatársunk amilyen gyorsan csak tud a megadott helyszínre siet, hogy segíthessen Önnek. Felméri, hogy gépjárművében mekkora a kár, és nagyobb probléma esetén elszállítja a járművet a legközelebbi szervizbe. Ezt meg tudjuk oldani tréleresen és vontatva is. Abban az esetben, ha kisebb a hiba és a helyszínen orvosolható, akkor akár azonnal megkezdi az autója javítását.

A helyszíni javításokba beletartozik többek között a kerékcsere, akkumulátor feltöltés, üzemanyagpótlás, motorbeindítás és autója ajtónyitása is.

Személygépjárművek mellett vállalunk még kamionok, nyergesvontatók, motorkerékpárok, kisbuszok, munkagépek, lakókocsik elszállítását is.

Egy nagyon megbízható, korrekt autómentő, autófelvásárló szolgáltatást keres az M3-as autópálya és annak vonzáskörzetében?

Hívjon minket bátran!

M3 autópálya autómentő