+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Útközben hibásodott meg autója az M3-as autópálya valamelyik szakaszán? Azonnali segítségre lenne szüksége? Profi, több éves tapasztalattal rendelkező autómentőt, autószállítót keres? Utasai elszállítását is Önnek kell megoldania?

M3 autósegély

Non-stop működő telefonszámunk: +36 (30) 977-4777

Nem kell több órát várakozni, hogy a helyszínre érkezzünk. Hívja mielőbb ügyfélszolgálatunkat, hogy kollégánk a megfelelő gépjárművünkkel és eszközrendszerrel indulhasson az Ön segítségére. Legyen szó autómentésről, autószállításról, vagy helyben megoldható meghibásodás esetén autósegély szolgáltatásról, mi mindenben tudunk segíteni. Azonnali, szakszerű, olcsó megoldást kínálunk.

Személyautók mentése mellett 3,5 tonna alatti teherautók, kisbuszok, pót- és lakókocsik, motorkerékpárok, valamint kamionok mentését is tudjuk vállalni. Modern gépjárműparkunk lehetővé teszi, hogy minden kategóriában segítséget tudjunk nyújtani. Vállalunk tréleres és vontatva szállítás is.

Ha többen utaztak a meghibásodott gépjárműben, utasai elszállításáról is tudunk gondoskodni. Ebben is a segítségére leszünk. Igény esetén csereautót is biztosítunk.

Segélyszolgáltatásunk 0-24 órában hívható. Helyszínen megoldható meghibásodás esetén profi, magasan képzett szakembereink gyors megoldást keresnek. Legyen szó kerékcseréről, motorbeindítási nehézségről, üzemanyag feltöltésről, vagy valamilyen zárnyitási problémáról, gyors, megbízható, szakszerű, precíz munkát végeznek. Így sok időt megspórolunk Önnek, amit egy szerelőműhelyben várakozással töltene gépjárműve megjavíttatásáig. Keressen minket, hogy mihamarabb a helyszínre érkezhessünk!

Az M3 autópálya egész szakaszán szakszerű, gyors autómentés, autószállítás, autósegély szolgáltatás éjjel-nappal, az egész évben! Hívjon minket, és mi azonnal indulunk!

M3 autópálya autómentő