+36 (30) 977-4777 m3automentes@gmail.com

Megbízható, gyors autómentés az M3-as autópályán és környékén

Az M3-as autópályán vagy annak vonzáskörzetében halad gépjárművével, mikor is az megadja magát? Kellene egy megbízható, gyors autómentő szolgálat?

Akkor hívjon minket, munkatársunk a lehető leggyorsabban kiérkezik a megadott helyszínre! Autómentő, autószállító szolgáltatásunk éjjel- nappal áll bajba jutott sofőrök rendelkezésére. Hívhat minket az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon is.

Kollégáink mind jól képzettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek autómentés terén, így nem csak autószállítást, hanem autója helyszíni javítását is vállaljuk. Helyszíni javítás alatt értjük a motorbeindítást, akkumulátor feltöltést, autója zárnyitását, kerékcserét, üzemanyagpótlást is. Ha a probléma nagyobb, mint amit a helyszínen meg lehet oldani, akkor természetesen a legközelebbi szervizbe szállítjuk gépjárművét.

Autószállítást többféle módon is vállalunk, tréleresen és vontatva is. Nagyon modern felszereléseinknek köszönhetően személyautók elszállítása mellett vállaljuk kisteherautók, kamionok, lakókocsik, munkagépek, nyergesvontatók, motorkerékpárok elszállítását is.

Megbízható, gyors, olcsó autószállító, autómentő szolgáltatás az M3-as autópálya és környékén! Keressen minket, bennünk nem fog csalódni!

M3 autópálya autómentő